Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Олександр

Офіціант

Возраст:
22 года
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Бувалець Олександр
М. Івано-Франківськ
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Професійні навики
Володіння касовою дисципліною:
Відкриття і закриття касової зміни.
Готівкові,безготівкові і чекові розрахунки.
Ведення касового облігу.
Знання стандартів обслуговування гостей і сервірування столів рівня бізнес-преміум.
Знання винного етикету.
Навчання
Готельно-ресторанна справа, спеціальність метр-дотель / 15.09.2020-15.09.2025
Українська інженерно-педагогічна академія. М.Харків
Незакінчена вища освіта.
Досвід роботи:
Hotel InterContinental Sofia, an IHG Hotels Group
Метр-дотель / 15.07.2021-15.10.2021
• Керівник залу ресторану по сервісу обслуговування.
Ресторан «Bisou-bisou»
Старший офіціант / 17.10.2021- 17.01.2022
Обслуговування гостей і котроль ревізії залу на початку роботи
Kharkiv Palace Hotel
Майстер ресторанного обслуговува в номерах / 20.01.2022-20.02.2022
• Ресторанне обслуговування в номарах і СПА-зоні для проживаючих гостей. Роботв в денні і ночні зміни.
Ресторан «Francua Corassini Grill&Wine»
Адміністратор і офіціант / 01.07.2022- 30.11.2022
Адмінімтратор(касова дисципліна, котроль якості обслуговування, котроль продуктового постачання)
Офіціант( обслуговування гостей з елементами касового розрахунку)
Ресторан «Фран.Ко»
Адміністратор / 01.08.2022-30.11.2022
Котроль сервісу обслуговування, навчання персоналу, проведення тренінгів по обслуговуванню гостей і презентацій по винному етикету.
Розробка барної і винної карти. Внесення пропозицій і часткове змінення основного меню.

1.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: