Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 марта 2024 Файл

Анатолій

Інженер електроніки

Возраст:
58 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

СТЕПАНЕНКО АНАТОЛІЙ ФЕДОРОВИЧ

КОНТАКТНІ ДАНІ:

Місце проживання: г. Київ, вул. Сергія Данченка
Телефон/Viber: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ОСОБИСТІ ДАНІ:

Дата народження: 11.10.65
Освіта: вища, Одеський електротехнічний інститут зв’язку, радіоінженер
Сімейний стан: одружений

КВАЛІФІКАЦІЯ

Як інженер - маю досвід розробки, випробувань та експлуатації електронной апаратури, впровадження і ремонту промислового технологичного, медичного, апаратури зв’язку, вимірювального й, у принципі, будь-якого обладнання, яке має електричну та електронну начинку. Моделювання проізвожу в програмах Multisim, Tina-TI, Proteus та др. Розробляю друковані плати в довкіллі спецпрограм (DipTrace, Sprint-layuot та др.). Володію професіями регулювальника, слюсаря-збиральника та радіомонтажника, у тому числі поверхового монтажу.
Володію великим досвідом організаціі виробництва і керівництва великими і малими колективами робочих та ІТР, педагогічної роботи і підбору відповідних кадрів, впровадженя необхідних технологій та технологичного обладнання. Вид виробництва - складання електронного и механичного устаткування (як индівідуальне, так і конвеєрне). При необхідності готовий в короткий термін освоїти новий вид виробництва.
Вмію працювати в стресових і екстрємальних сітуаціях.
Володіння комп’ютером - вільне. При необхідності, для освоєння будь-якої незнайомої програми достатньо від одного до трьох днів. При праці на комп’ютерє з англомовними текстами і програмами проблеми відсутні.

ДОСВІД РОБОТИ

Основні місця праці:

Останнє: НВО "ФОТОПРИЛАД", г. Черкаси - провідний інженер ЦКБ "Сокіл" - 11 років.

Спеціализація: оптичні пеленгатори, силова електроніка, лазерні далекоміри, системи керування виконавчими двигунами, керування гіроскопами і гіроскопічними системами стабілізації, танкові та гвинтокрильні системи прицілювання і наведення, коліматорні приціли, загальна автоматика.

Черкаський радіозавод (ЧЗТА) - старший майстер складального цеху, зам. нач. цеху, начальник цеху, зам. нач. складального виробництва – 17 років.

Завод "Радон" НВО "Тантал" г. Саратов - інж.-технолог, нач. технологичної лабораторії, нач. складального цеху, зам. головного технолога - 5 років.

ЦІЛЬ РЕЗЮМЕ

Бажання працювати в организації, розробляючої, виробляючої чи що експлуатує електронне, будь-яке спеціальне технологічне обладнання чи в виробничім секторі. Цікавлять посади інженерно-техничного характеру, зв’язані з розробкою, виготовленням, обслуговуванням різного обладнання чи посади від майстера и вище.

ИНТЕРЕСИ

Велоспорт, акваланг, важкий рок, астрономія, давня історія й історія релігій, апаратура звуковідтворення, програмування мікроконтролерів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам