Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 мая 2024 PRO

Ольга

Диспетчер, оператор ПК

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Диспетчер адресного обслуговування клієнтів, Табельник (термінали)

с 11.2018 по 06.2022 (3 года 7 месяцев)
Нова пошта, ТОВ, Київ (Транспорт, логістика)

Образование

Національний авіаційний університет

Екологія та охорона навколишнього середовища, Київ
Высшее, с 2009 по 2015 (6 лет)

Знания и навыки

Користувач ПК Робота з оргтехнікою

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Трудова діяльність:
•03.2018 – 06.2018 ТОВ “27”
•11.2018 – 09.2019 ТОВ “Нова пошта”
•09.2020 – 04.2021 ТОВ “Нова пошта”
•07.2021 – 06.2022 ТОВ “Нова пошта”

Досвід роботи: Працювала в компанії Нова пошта: Робота з кур'єрами та клієнтами, в ході адресної доставки та доставки в поштомат, також табелювала персонал на терміналі. Під час адресних доставок в обов'язки входило: Контроль та супровід водіїв в ході здійснення відправлень (забору/доставки) на маршруті, робота з відхиленнями водія від маршруту; Своєчасне фіксування інформації в системі; Приймання, аналіз і відповіді на телефонні запити (вхідних/вихідних дзвінків), консультування клієнта відповідно до запитів по відправленню; Робота з ЕН; Допомога у вирішення проблемних ситуацій, що виникають під час забору/доставки відправлень, передача інформації на відповідний підрозділ та вирішення поточної проблеми; Формування звіту згідно запиту. Під час роботи на терміналі здійснювала контроль та облік відпрацьованого часу персоналу на підрозділі; надання звіту згідно запиту керівництва.

Під час роботи в інтернет магазині ТОВ 27 при Епіцентрі наявність досвіду роботи з клієнтами: видача товару та супровідних документів; прийом товару від клієнта здійснення повернення в системі товару; робота з супровідними документами для доставки вантажу в системі; повернення вантажу в системі на склад; взаємодія з бухгалтерією, менеджерським відділом; вирішення поточних запитань в ході роботи

Особисті якості: спокійна, урівноважена, дисциплінована, відповідальна, логічне мислення, вміння працювати в команді на результат, можу працювати з великими обсягами інформації, працелюбність, уважність до деталей та готовність до навчання, здатність допомагати, цікаво нові задачі - які дають результат, вміння самостійно приймати рішення, комунікабельність. Шкідливих звичок не маю.

P.S. Розгляну вакансії з локацією на правому березі міста Києва. Також можуть бути в Чабани, Новосілки, Вишневе. Дякую за розуміння

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: