Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 января 2023 Файл

Віктор

Фахівець роботи із заборгованістю

Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Р Е З Ю М Е

Проценко Віктор Миколайович

Дата і місце народження: 04.10.1965 року, Черкаська обл.,
Лисянський район, с. Федюківка;
Сімейний стан: одружений.
Дружина – Проценко Нінель Макарівна 1966 р.н.
Адреса: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького буд.49, кв.5,
Телефон: дом. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта: Вища - юридична.
1986-1990 рр. - Харківський юридичний інститут ім. Ф.Є. Дзержинського – диплом юриста.

Досвід роботи:
З серпня 1983 року жовтень 1983 року – різноробочий колгоспу ім. Леніна с. Федюківка, Лисянського району Черкаської області,
З жовтня 1983 року по січень 1986 року – служба в Збройних Силах. Службу проходив в Афганістані. Маю статус учасника бойових дій та державні нагороди.
З вересня 1986 року по липень 1990 року – навчання в Харківському юридичному інституті ім. Ф.Є. Дзержинського.
З липня 1990 року по листопад 1997 року – проходив службу на посадах слідчого, старшого слідчого, заступника начальника слідчого відділу УМВС України в Черкаській області.
З листопада 1997 року по грудень 2005 року - проходив службу на посадах старшого слідчого в ОВС, начальника відділення, заступника начальника слідчого відділу УПМ ДПА України в Черкаській області. 30.12.2005 року звільнений з органів податкової міліції за ст.65 п. а (на пенсію за вислугою років) Положення про проходження служби.
З квітня 2006 року по травень 2008 року - працював на посадах провідного фахівця, головного фахівця відділу внутрішньобанківської безпеки споживчого кредитування; головного фахівця, начальника відділення, заступника начальника відділу з проблемних кредитів фізичних осіб служби безпеки Черкаської обласної дирекції ВАТ «Райффайзен Банк Аваль». (безпека споживчого кредитування та стягнення проблемної заборгованості).
З травня 2008 року по серпень 2011 року - працював в ПАТ «БАНК ФОРУМ» на посаді начальника відділу економічної безпеки в Черкаській області Департаменту безпеки Центрального регіону. (безпека споживчого кредитування та стягнення проблемної заборгованості).
З червня 2012 року по 23.04.2015 року - працював в АТ «ІМЕКСБАНК» на посаді провідного фахівця Управління по роботі з проблемною заборгованістю (стягнення проблемної заборгованості на етапах досудового врегулювання, судового та виконавчого провадження, кримінального переслідування). Звільнено за угодою сторін (скорочення штату).
Компўютерні навички: володію ПК на рівні користувача та програмними пакетами: Word, Excel, SAOD, Clending; Б-2, Lotus Notes, CEД та інш.
Мови: українська, російська, англійська зі словником.

Інші навички: Цілеспрямований, відповідальний, комунікабельний, маю аналітичні, організаторські та управлінські здібності, готовий працювати у активному режимі, ефективно працюю як самостійно так і в команді, здібний до швидкого опанування нових сфер діяльності та нових технологій.
Маю практичний досвід в розробці стратегій та проведення переговорів щодо врегулювання проблемної заборгованості, участь у судових засіданнях, підготовка процесуальних документів, взаємодія з правоохоронним органами та органами Державної виконавчої служби. А саме:
- Досудове врегулювання (проведення переговорів щодо врегулювання проблемної заборгованості, досудова претензійна робота),
- Судова робота по стягненню кредитної заборгованості (підготовка та подання позовів до судів, супроводження судового провадження, апеляційне/касаційне оскарження судових рішень, представництво інтересів у судах),
- Виконавче провадження (супроводження виконавчого провадження, примусова реалізація майна);
- Кримінальне переслідування (підготовка та подання заяв до правоохоронних органів, супроводження кримінальних справ).

Водійські права категорії «Б», стаж з 1990 року.

17.01.2023 р.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: