Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Андрій

Кухар-універсал (фастфуд), 30 000 грн

Рассматривает должности:
Кухар-універсал (фастфуд), Сендвіч-мейкер, Технолог харчової промисловості, Заготівельник
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
44 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар універсал, фаст-фуд

с 04.2005 по 10.2013 (8 лет 6 месяцев)
пляж-клуб Рівєра, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Львівська Ветеринарна Академія

Лікувальний, Львів
Неоконченное высшее, с 1998 по 2002 (4 года)

Спту 27

Кухар 3 розряду, Львів
Среднее специальное, с 1995 по 1998 (3 года)

Знания и навыки

  • Кухар універсал, сушеф, шеф-кухар, заготівельних, адміністратор

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

📢🚨🚧 Уважно прочитайте резюме повністю а не заголовок📢📢📢

🚧Розглядаю пропозиції помічник керівника,
нічна зміна,
заготівельний процес та підготовка до роботи,
і також запуск нових проектів пов'язаних з форматом фаст-фуд, (паб, Кебаб, фритюрка, Бургерна, і т.п.🚧
Також цікаво вихід на підзаміну 2-3 рази на тиждень з оплатою в кінці робочого дня!
☝️Є власні проекти, в форматі швидкого харчування, вуличної їжі, та кулінарії, розробка страв які на Українському ринку відсутні, які були створенні для Одеської публіки, і немали продовження так як події які відбуваються в Україні не дали змогу реалізувати їх(

🔥☝️Надаю перевагу роботі яка пов'язана з fast food, бургери, донер, ход-дог, страви з лаваша, робота на тепані, грилі, вок, фритюр! Заготівельні процеси, та Пабна гастрономія і т.п.!🤙

Навики роботи з Азійською кухнею пів року, робота на тепані та вок☝️
Бургерна М'ясоРубка 8 місяців, формати американського фаст фуду, власні проекти❗
🍟🍕🌭🍔🌮🫔🌯🥙
Розгляну пропозицію роботи в барах , ресторанах, пабах - на процесах закусок та концепції вуличної їжі з подачею відповідно статусу закладу, допоможу розробити меню, калькуляційні карти, дизайн та рекламні фото та ролики ❗☝️
🚨Експерементую, створюю нові смаки, веду прямі ефіри під час роботи за для збільшення відвідувачів!)🚨
Творю окрім смачної їжі смачну та цікаву рекламу та роліки❗❗❗
⚠️🚨Також працюю в форматі nonstop🔁 в категорії fast food🌭🌯
🍔 за власною методикою та технологією🔥 коли вимикають світло💡🔦🔋 що не мало важливо на теперішні час🔊 ♨️

Ребрендинг, реанімація закладів, переформат, аналітика, стилістика, відновлення та запуск в сфері гастрономії і нетільки ☝️☝️☝️
Співпраця з виробниками.

Як що ви впошуках універсала і шукате кухара на 2-3-4 процеси одночасно ...зважте та помножте свою пропозицію оплати на кількість процесів!
Роботодавці які в пошуках кухарів-рабів краще не телефонуйте бо відчуєте силу піару в соц мережах і тим самим зашкодите власному бізнесу! ☝️✌️🧑‍🍳🤣
Цікавить пропозиція і домовленість від власників а не від посередників, так як є немалий досвід перебільшення від менеджерів які самі не знають чого хочуть від кандидата 🚨

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: