Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 января 2024

Серґій

Інструктор з туризму, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

ВПУ

Кухар
Среднее специальное, с 1998 по 2001 (3 года)

Знания и навыки

Відеоспостереження Відповідальність Охорона підприємства Охорона приватних територій Стресостійкість Охорона обʼєктів ресторанного типу Урегулювання конфліктів Супровід цінних вантажів Рукопашний бій Охорона магазинів Впевненість Супровід інкасації

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — продвинутый
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Шукаю цікаву роботу з вільним графіком (вийшов заробив, не вийшов не заробив), не офіційно, зарплата готівкою! Бажано на свіжому повітрі або на власному авто. Біблія - закон, тому у суботу не працюю. Я не зможу працювати у встановлених рамках, тобто за чітким графіком, тому що це порушує свободу людини. Для мене головне не гроші, а робота у задоволення, та допомога тим хто її потребує. Сильна сторона: чесність, воля. Психологічної освіти не має, проте читаю людей як відкриту книгу і зможу допомогти майже у будь-якому питанні. Є авто і права категорій ВС газ, камаз. Голова і руки на місці, користуватись вмію. Пишу майже безпомилково, знаю добре дві мови. Навчаюсь швидко коли добре пояснюють. 40 років, але фізично на 29. Є досвід гри КВК, (патаму імєть отщєнь вісокій акью, польші тівіноста палов набіраль). Роботу військовим або в існуючих органах управління і влади не пропонувати, тому що це маячня і обманювати людей я не збираюсь, до того ж я не жадібний та не нахабний. Будівництво також не розглядаю, тому що це велика відповідальність і це мають виконувати профессіонали. Також не пропонуйте роботу яка будь яким чином пов'язана з деградацією та пригніченням людини (алко, тютюн, кредити, азарт, агресивне оточення тощо). Розумію що саморозвиток дуже важлива річ для людини. Алкоголь та інші яди не вживаю. Дуже люблю бути корисним людям і робити їх щасливішими. Негативне відношення до відвертого сатанизму і лгбт збоченців. Байдужий до ненависті, заздрощів, підлабузництва. Так як раніше вже не буде, тому написано чесно і відверто. Пропозицій багато але ви пишіть і я розгляну вашу також. Наглі, хитрі і жадібні роботодавці за росіськім кораблем. Слава Богу за Україну і справжніх відважних героїв!

Другие резюме этого кандидата

Кандидаты по городам