- PRO
Дмитро
Шеф-повар
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 25 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9454018/
Опыт работы
Бренд-шеф
с 12.2024 по 01.2025
(1 месяц)
Німб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу з нуля,формування тех- карт та технологічних процесів.
Бренд-шеф
с 05.2023 по 05.2024
(1 год)
Натюр, Суми (Готельно-ресторанний бізнес)
відкриття закладу з 0
Шеф-повар
с 08.2022 по 03.2023
(7 месяцев)
Французькі Канікули, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
у цей період часу ресторан увійшов в 5-ку кращіх ресторанів Львову
Шеф-повар
с 10.2021 по 08.2022
(10 месяцев)
Magnifique, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 08.2021 по 10.2021
(2 месяца)
Lagoon Beach Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск кухні нового закладу
Старший Су-шеф
с 03.2018 по 01.2021
(2 года 10 месяцев)
Lafamiglia Catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 09.2017 по 03.2019
(1 год 6 месяцев)
Руккола, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 05.2017 по 09.2017
(4 месяца)
Руккола, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
с 10.2016 по 05.2017
(7 месяцев)
Руккола Хачапурі та Вино, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
с 12.2015 по 10.2016
(10 месяцев)
Mirotel Resort and Spa, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Киевский университет туризма, экономики и права
Кухар, Київ
Среднее специальное, с 2015 по 2016 (1 год)
Дополнительная информация
Володію різними кулінарними техніками, створюю авторську кухню.Завжди відкритий до нових проектів та розвитку.
Надаю послуги:
- Розробка різних концепцій ресторану
- Створення технологічних карт
- Контроль якості і видачі страв
- Відкриття ресторану з нуля
- Робота по системі ХАССП
- Закупівля обладнання та інвентарю
- Проектування кухні
- Набір персоналу
- Організація роботи та навчання персоналу
- Супровід ресторану
- Створення авторських страв
Похожие кандидаты
-
Бренд-шеф
Киев -
Шеф-кухар
80000 грн, Киев -
Шеф-кухар
Киев -
Су-шеф
Киев -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Киев -
Шеф-повар
50000 грн, Киев, Запорожье , еще 2 города