Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 мая 2023 Файл

Ірина

Інженер з будівництва кошторисник

Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Куліба Ірина Юріївна

Телефон:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

E-mail:

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Ціль: знайти постійну роботу, де можна використовувати особисті знання, вміння та навики, яка дає можливість розвиватись як спеціалісту.

Освіта: Вища

2000 – 2003 роки – Київський технікум радіоелектроніки
Спеціальність: “Економіка підприємства”
Кваліфікація: економіст

2003 – 2006 роки – Вищий навчальний заклад “Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна”
Спеціальність: “Економіка підприємства”
Кваліфікація: спеціаліст з економіки підприємства.

2006 – 2007 роки – Вищий навчальний заклад “Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна”
Спеціальність: “Фінанси”
Кваліфікація: спеціаліст з фінансів.

Досвід роботи:
Жовтень 2015 р по теперішній час - Приватне акціонерне товариство фірма "Фундамент", інженер з проектно-кошторисної роботи в службі Замовника, генпідрядника.
Посадові обов’язки: Підрахунок обсягів робіт по наданій проектній документації, складання кошторисної документації (зведений кошторисний розрахунок, договірна ціна) на виконання загальнобудівельних та оздоблювальних робіт в комерційному вигляді та в програмному комплексі АВК-5, підготовка договорів з замовником та субпідрядними організаціями, контроль строків, обсягів робіт та фінансування згідно договору, поточне листування по об`єкту, перевірка договірних цін та актів виконаних робіт субпідрядних організацій, підготовка актів виконаних робіт по наданим обсягам за звітний період форма КБ-2, КБ-3, підготовка та розрахунок тендерних пропозицій.

Серпень 2010 р – жовтень 2015 р – Публічне акціонерне товариство “Домобудівний комбінат № 3» ", інженер з проектно-кошторисної роботи.
Посадові обов’язки: Підрахунок обсягів робіт, виїзд на об’єкт для заміру, складання дефектного акту та кошторисів на виконання ремонтних, оздоблювальних та загальнобудівельних робіт; підготовка актів виконаних робіт по наданим обсягам за звітний період; підготовка комерційної частини тендерних пропозицій. Маю досвід ведення об’єкту, що фінансується з державного бюджету, та проведення кошторису через службу «Киевдержекспертиза».

Липень 2003р – серпень 2010 р – Відкрите акціонерне товариство “Український зональний Науково-дослідний і проектний інститут по цивільному будівництві” - ВАТ “КиївЗНДІЕП”, інженер проектно-кошторисного бюро.

Посадові обов’язки: Підрахунок обсягів робіт по наданій проектній документації, складання кошторисної документації (зведений кошторисний розрахунок, договірна ціна) на виконання загальнобудівельних та оздоблювальних робіт в комерційному вигляді та в програмному комплексі АВК-5.

Особисті якості:
Ініціативність, активність, відповідальність, відмінні комунікаційні здібності, швидкість в навчанні, наполегливість в досягненні мети, бажання розвиватися, відповідальність, чесність, працездатність, уміння працювати в команді.

Додаткова інформація:
Володіння ПК на рівні просунутого користувача: програми Microsoft Office (Word, Excel, Power Point), Internet, АВК-5
Посвідчення водія кат. «В»

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: