Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 мая 2023 Файл

Дмитро

Головний бухгалтер

Возраст:
49 лет
Город проживания:
Хоростков
Готов работать:
Теребовля, Тернополь, Хоростков, Чортков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Левицький Дмитро Євгенович.
20 липня 1974 р., освіта вища економічна.
Проживаю: Тернопільська обл., м. Хоростків. тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»); [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Досвід роботи:
• 05/2018 по даний час – Фізична особа підприємець. КВЕД - 69.20 Діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту, консультування з питань оподаткування.
• 08/2021 – 02/2023 головний бухгалтер на ПП «Перша Подільська Парова Броварня» с. Глібів, Чортківський р-н , Тернопільська обл. (Виробництво пива)
Обов'язки: повний контроль і управління фінансовими потоками. Впровадження і контроль за дотриманням фінансової дисципліни. Впровадження «з нуля» і супроводження управлінського обліку, в т.ч. розрахунок фактичної (економічної) собівартості продукції. Підготовка, формування і подання фінансово-економічної звітності керівництву. Крім того, ведення бухгалтерського обліку юридичної особи на загальній системі оподаткування (податкова, статистична звітність, офіційна бухгалтерія).
• 02/2015 – 01/2017 головний бухгалтер на ТОВ «БіоТехТрейд» та ТОВ «Українські Енергетичні системи», м. Тернопіль (Виробництво альтернативних видів палива, зокрема компонент моторного палива альтернативний (КМПА) на потужностях ДП «Зарубинський спиртовий завод», Збаразький р-н). Обов'язки: повний контроль і управління фінансовими потоками. Податкове планування та оптимізація. Впровадження і контроль за дотриманням фінансової дисципліни. Впровадження «з нуля» і супроводження управлінського обліку, в т.ч. розрахунок фактичної (економічної) собівартості продукції. Підготовка, формування і подання фінансово-економічної звітності керівництву (BS, PL, CF). Крім того, ведення бухгалтерського обліку юридичних осіб на загальній системі оподаткування (податкова, статистична звітність, офіційна бухгалтерія).
• 06/2011 – 12/2013 заступник генерального директора з економічних питань на ТОВ «Хоростківський Цукровий завод» (Виробництво цукру-піску і супутніх товарів: патока, жом буряковий, вапно будівельне). Обов'язки: організація і контроль за відвантаженням готової продукції і супутніх товарів, вирішення адміністративних і господарських питань, робота з держустановами. Супроводження будівельних проектів.
• 07/2004 – 02/2009 заступник генерального директора з економічних питань на ТОВ «Цукровий завод «Лука» Таращанський р-н. Київська обл. (Виробництво цукру-піску і супутніх товарів: патока, жом буряковий, вапно будівельне). Обов'язки: повний контроль і управління фінансовими, матеріальними потоками і рухом готової продукції. Впровадження і контроль за дотриманням фінансової дисципліни. Впровадження «з нуля» і супроводження управлінського обліку, в т.ч. розрахунок фактичної (економічної) собівартості продукції, ціноутворення. Підготовка, формування і подання фінансово-економічної звітності (BS, PL, CF) в розпорядження керуючої компанії (ТОВ «Українська продовольча компанія»). Зведення планових і оптимізація фактичних затрат. Впровадження бюджетування, підготовка і зведення бізнес-планів, контроль за процесом виконання і їх подальше супроводження і коригування (план-факт аналіз). Звільнився по причині припинення діяльності заводу.
• 04/2001 – 07/2004 робота на ТОВ «Хоростківський цукровий завод» (Виробництво цукру-піску і супутніх товарів: патока, жом буряковий, вапно будівельне) з 04/2002 заступник головного бухгалтера, там же. Обов'язки: підготовка, формування і подання фінансово-економічної звітності в розпорядження керуючої компанії (ТОВ «УПК»). Участь у формуванні бізнес-планів. Оформлення, організація і супроводження митного складу тимчасового зберігання. Причина звільнення: запрошення на посаду заступника генерального директора з економічних питань на ТОВ «Цукровий завод «Лука»
• 08/1998 – 11/2000 головний бухгалтер на «Хоростківському заводі по виробництву пакувальних виробів «Крис-Бег» (Виробництво поліпропіленового мішка для сипучих товарів)
• 05/1997 – 08/1998 заступник головного бухгалтера, там же (представництво на митниці від імені суб’єкта зовнішньоекономічної діяльності).
Причина звільнення: за власним бажанням (реструктуризація підприємства).

Освіта:
• 09/1992 – 06/1996 навчання в Тернопільській академії народного господарства.
Диплом економіста, спеціальність: «Облік, аналіз і аудит в будівництві». (Денна форма)
Додатково:
- знання ПК (1С: Бухгалтерія 8.3, УТП 8.3, УПП 8.3, M.E.Doc, Арт-Звіт Pro, Інтернет-банкінг, MS Office (Excel зокрема) – впевнений користувач;
- є досвід проходження перевірок контролюючими органами (податкова, КРУ);
- є досвід роботи з банками на предмет кредитування;
- готовність до переїзду, відряджень і понаднормової роботи;
- мови: українська – рідна, російська – вільно, англійська – вивчаю;
- є водійське посвідчення, автомобіль;
- маю закордонний паспорт.
Особисті якості :
Ініціативність, готовність брати на себе відповідальність, комунікабельність, порядність, направленість на досягнення результату, пунктуальність, притаманне аналітичне мислення, здатний швидко вчитись, вмію і бажаю працювати в команді.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Головний бухгалтер
Тернополь

Головний бухгалтер
Тернополь, Винница , еще 4 города

Головний бухгалтер
Тернополь

Головний бухгалтер
Тернополь

Головний бухгалтер
Тернополь, Киев, Львов

Головний бухгалтер
40000 грн, Тернополь, Житомир , еще 5 городов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: