Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Влад

Шеф-кухар

Возраст:
24 года
Город проживания:
Черновцы
Готов работать:
Буковель, Киев, Львов, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Влад Глущишин Профіль

За час роботи у сфері кулінарії я здобув цінний досвід та розвинув свої
професійні навички в різних кухнях світу. Я завжди прагнув вдосконалювати
свою майстерність, втілюючи в життя нові гастрономічні ідеї та працюючи над
якістю страв.

Моя освіта в галузі харчових технологій та гастрономічних наук дала мені
глибоке розуміння процесів приготування їжі та експериментування з
інгредієнтами. Як шеф кухар, я ставлю акцент на інноваційність та
дотримання високих стандартів якості у кулінарії.

Особисті дані Освіта
Влад Глущишин
Фаховий молодший бакалавр «Харчові вер 2017 - груд 2018
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») технологііі»
ЧВКУ КНТЕУ, Чернівці

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Факультет гастрономічних наук 2020
Basque Culinary Center, Сан-Себастіан, Гіпускоа, Іспанія
Чернівці
58000 Чернівці
Досвід роботи

Навички Універсал лип 2016 - груд 2017
Сушия, Чернівці
Знання Української кухні
Сушист груд 2017 - трав 2017
Знання Італійської кухні Дон густаво, Чернівці

Знання азійської кухні Сушист трав 2017 - трав 2018
Гойра груп «Бартка», Чернівці
Креативність у
приготуванні їжі Су-шеф трав 2018 - січ 2019
Riposo, Чернівці
Знання Європейської
кухні Універсал січ 2019 - груд 2019
Soho (Gorno), Чернівці
Створення меню
Шеф кухар вер 2019 - трав 2019
Alberto’s food &Wine, Греція (Афіни)
Хобі Су-шеф груд 2019 - бер 2020
Cartel, Буковель
Дослідження української
культури їжі . Ферментація , Су-шеф трав 2020 - жовт 2021
Вивчення іноземної кулінарної Diverso, Чернівці
літератури
Універсал вер 2021 - лист 2022
Hay boutique hotel by Edem Family /Edem resorts, Буковель /Львів

Шеф кухар лист 2022 - квіт 2023
Піцерія на дровах, Чернівці

Су-шеф лип 2023 - бер 2024
Гойра груп, Чернівці
Операційний Шеф жовт 2024 - бер 2024
Broken bro, Чернівці

Шеф-кухар бер 2025 - трав 2025
Хочу, Чернівці

Бренд-щеф трав 2024 - вер 2024
BLABLAGROUP, Чернівці

Шеф кухар вер 2024 - груд 2024
Solo, Чернівці

Шеф викладач черв 2023 - Нинішній
Resttoria

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: