Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2023 Файл

Олексій

Бариста

Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Медведь Олексій Олександрович
Дата народження: 21.06.1984
Адреса: м.Вінниця, вул. Льва Толстого 32/32
Контакти: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»); [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

В 2001 році закінчив Спеціалізовану середню загальноосвітню школу № 1 з поглибленим вивченням іноземмних мов (англійська).
З 2001 по 2006 навчався у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ та отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності” (2005 – диплом бакалавра, 2006 – диплом спеціаліста).
Після закінчення навчання працював за даною спеціальністю у відділі продажів Вінницького заводу тракторних агрегатів. Звільнився за власним бажанням з причини відсутності перспектив особистісного зростання.
З 2009 року по 2012 у зв’язку з особливими сімейними обставинами (лежачий хворий) працювати на постійній основі не мав змоги.
До 2017 працював неофіційно (переклад та копірайтинг). З 2017 по 2022 працював торговим представником на приватному підприємстві (фірма «Зерно») з виготовлення м’ясної продукції. Не одружений. Вільно володію основними комп’ютерними програмами, відкрита категорія “В” на управління автотранспортом.
Про себе: комунікабельний, добре володію англійською, товариський, “легкий на підйом”, серйозний. Регулярно займаюсь спортом (біг, спортзал). Добре справляюсь з гуманітарними завданнями, що потребують творчого підходу. Також цікавлюсь будь-якими іншими напрямками саморозвитку.

Похожие кандидаты

Бариста
Винница

Бариста
Винница

Продавец-консультант, бармен, официант
14000 грн, Винница

Бариста, кухар, технолог
Винница

Бариста
10000 грн, Винница

Бариста
Винница

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: