Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Євгенія

Адміністратор косметології

Рассматривает должности:
Адміністратор косметології, Сомельє, менеджер, Продавець-консультант, HR-менеджер, Адміністратор, Менеджер з продажу нерухомості, Ламінатор, Адміністратор сервісного центру, Масажист, Менеджер з продажу
Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Євгенія Осадча
сомельє

Курси

21.04.17 Ukrainian Wine & Spirit School, Киів
Диплом WSET Level 2 Award in Wines and Spirit
12.06.19-12.09.19 Okwine Sommelier School
Моі контакти Диплом сомельє
01.09.21- 11.10.21 "Майстер - клас" Школа Сомельє
Диплом сомельє
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Досвід роботи
Киів
04.09.12 -24.10.12 винзавод "Качинський +"
Персональні дані Посада: пробовідбірник 2 розряду
01.04.13 -30.06.13 винзавод "Artwinery "
Посада: лаборант
День народження : 20.04.92 20.07.13 -19.08.13 винзавод "Новий Світ"
Громадянство : Украіна Посада: лаборант
Діти : донька, 6 років 01.09.14-09.01.15 ТОВ "Biomaster"
Посада: менеджер з продажу
Особисті якості 14.03.15- 03.02.16 PUB "Kings of Town"
Посада: офіціант
06.02.16- 03.12.16 Hotel "Siesta"
Багатозадачність Посада: офіціант
комунікабельність 16.12.16 - 01.09.17 Hotel "Premier Palace "
цілеспрямованість Посада: офіціант
професійне зростання 01.05.19 - 30.09.21 "Okwine"
Посада: кавіст
Освіта 01.10.21- 24.02.22 ресторан "Bigoli"
Посада: сомельє
01.06.22-01.06.23- винний туризм "Herdade do Espora",Португалія
2014 Національний Університет Харчових - ресторан MICHELIN
Технологій Посада: сомельє
Факультет "Бродильних консервних та
цукрових виробництв" 18.09.23 ресторан "Feitoria "MICHELIN , Португалія
Спеціальність "Технологія бродіння та Посада: сомельє
виноробство"
Диплом Магістр

Досягнення
Знання іноземних мов:
Українська, російська - вільно
англійська - вище середнього 2021 2 місце Всеукраінський конкурс
португальська - початковий рівень сомельє і кавістів

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: