Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 мая 2024 PRO

Олексій

Фотограф, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Кропивницкий
Готов работать:
Днепр, Киев, Кропивницкий, Одесса, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фотограф

с 01.2010 по наст. время (14 лет 4 месяца)
Брейн Арт (Маркетинг, реклама, PR)

Образование

Державна льотна академія України

ФЛЕ, Механики и конструкции авиационной техники, Кропивницький
Высшее, с 2001 по 2005 (4 года)

Знания и навыки

Художні здібності Інтернет-маркетинг Створення відеоконтенту Відеозйомка Організація заходів Планування проєкту Управління проєктами Просування в Instagram Робота з блогерами Аудіовізуальний метод викладання Проведення презентацій Дизайн презентацій Бренд-менеджмент Запуск нових брендів Розробка брендбуків Концепт-арт Візуалізація Візуальний дизайн Векторна графіка Adobe Photoshop CorelDRAW Adobe Premiere Pro Створення анімації 2D-анімація Розробка дизайну логотипів Презентація продукції Створення презентацій Віртуалізація Проведення рекламних кампаній YouTube Studio YouTube Ads Google Ads Facebook Ads Manager Цілеспрямованість Аналіз цільової аудиторії Творчий підхід Студійна зйомка Предметна фотозйомка Репортажна зйомка Каталожна зйомка Художній смак Adobe Lightroom Портретна зйомка Ретушування Food-зйомка Весільна зйомка Відеомонтаж Графічний дизайн Поліграфічний дизайн Звукорежисура

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Привіт! Дякую за увагу до мого резюме!
Мене звати Олексій Прохоренко. Я спеціаліст у сфері реклами, брендінгу, PR та ін.
Резюме фотографа це не єдина моя спеціальність, але одна з основних.
У фотографії я ще з чорно-білої плівки) Так, це коли кожен кадр коштував грошей та часу, саме це і робить з фотографа того самого фотографа, який думає над кожним кадром, фотограф відрізняється від контент-мейкера з телефоном, який вивчився в інстаграмі за три дні. Можна мати дуже круте обладнання та знімати не художні кадри.
Я пройшов великий шлях, а також епоху цифровізації фотографії) Були й весілля і просто фотосесії... Потім була і своя студія, де я поступово переріс у каталожну зйомку, та зйомку реклами. Саме тоді закінчилась кар'єра фотографа і почалась епоха реклами, але фотокамера ніколи не покидає моїх рук (чи шиї)) )
Я не шукаю аби яку роботу за копійки, ціну собі знаю, але якщо вас цікавить справжній профі, я готовий розглянути любі ваші пропозиції. Від цікавого проєкту не відмовлюсь.
Стосовно оплати праці. Я вказую оплату тільки за роботу. Амортизація обладнання вираховується, окремо від поставлених задач, у фото обладнання є свій конкретний ресурс.
У арсеналі маю робочу конячку дзеркалку з декількома об'єктивами для багатьох стандартних задач. Спалах для репортажної зйомки, мінімально необхідний набір студійних спалахів, фотобокс для предметної фотографії, рефлектор великого розміру, фони та ін.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Фотограф, ретушер
Киев, Удаленно

SMM-, контент-менеджер, фотограф
25000 грн, Одесса

Фотограф
Киев

Фотограф, адміністратор
10000 грн, Днепр

Фотограф
25000 грн, Киев

Фотограф, ретушер
Одесса, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: