Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 июля 2023 PRO

Альона

Лікар-терапевт, 15 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
26 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Лікар-терапевт

с 08.2020 по наст. время (3 года 10 месяцев)
КНП МКЛ 4, Дніпро (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Образование

Університет митної справи та фінансів

Публічне управління та адміністрування, Дніпро
Высшее, с 2021 по 2023 (2 года)

Дніпровський медичний університет

Лікувальна справа, Дніпро
Высшее, с 2015 по 2021 (6 лет)

Знания и навыки

Комунікабельність Тактовність Емпатичність EHealth ЕКГ ЕСОЗ Відповідальність Цілеспрямованність Спритність Наполегливість Чесність Відданість Ведення медичної документації Helsi

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Я-молодий лікар-терапевт з прагненнями до постійного професійного зростання і розвитку. Маю чудові комунікаційні навички, що дозволяють мені побудувати довір‘я з пацієнтами і забезпечити ефективний лікувальний процес. В своїй праці базуюсь на доказовій медицині, аналізую клінічні дослідження та застосовую новітні методи діагностики та лікування для забезпечення найкращих результатів для моїх пацієнтів.
Маю великий досвід праці з Covid-19, також за роки своєї медичної практики мені довелося працювати в воєнний час з великою кількістю військовослужбовців, що дало мені чималий досвід в діагностиці та лікуванні хронічних та гострих патологій.
Я вмію працювати в команді з іншими фахівцями для досягнння оптимальних результатів лікування, швидко адаптуюсь до нових ситуацій, демонструючи гнучкість та здатність працювати в стресових умовах.
Моя мета- надавати якісну та ефективну медичну допомогу, засновану на доказовій медицині, з великою увагою до індивідуальних потреб кожного пацієнта і не зважаючи на стереотипи щодо «недосвідченості» молодих спеціалістів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: