Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 мая 2024 Файл

Ольга

Головний бухгалтер

Возраст:
57 лет
Город:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

На посаду бухгалтер
Резюме
Дмитренко Ольга Володимирівна 1966 рік народження, проживаю в м.Тернополі, одружена.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Про себе: комунікабельна, чесна, трудолюбива, наполеглива.
Володію ПК на рівні користувача, працюю з програмами 1С Бухгалтерія версії 7.7, 8.3, Word.,Медок.
Освіта: в 1986 році закінчила денне відділення Тернопільського кооперативного технікуму, кваліфікація – „Товарознавство і організація торгівлі непродовольчими товарами”, спеціалізація – товарознавець.
В 2007 році закінчила курси “Бухгалтерський облік” за спеціальністю "Бухгалтерський облік на підприємствах малого бізнесу".
2014р -2023р.р. працюю єдиним бухгалтером ФОП Очеретнюк В.В.,
загальна система оподаткування , платник ПДВ на виробничому підприємстві ФОП Очеретнюк В.В.
2009-2013р.р. займала посаду бухгалтера ФОП Іскрицька Т.І. (дистриб’ютор по гуртових продажах кондитерських виробів торгової марки «Рошен» в Тернопільській області) загальна система оподаткування, платник ПДВ. Ведення податкового та бухгалтерського обліку в програмах 1С 7.7; 1С «Управління торговим підприємством» (кількість працівників 100 чол.).
2006 – 2008 р.р. займала посаду бухгалтера філії ТзОВ “Ровекс” (оптова і роздрібна торгівля продовольчими товарами). Ведення бухгалтерського обліку та звітності філії.
2002-2005 р.р. - займала посаду головного касира фінансово-адміністративного відділу в СП АТЗТ ”Волиньпак” Cash & Cary (оптова і роздрібна торгівля продовольчими товарами).
У мої обов’язки входило: організація роботи контрольно-касового вузла, звітність та ведення документації, робота з оптовими покупцями (кредиторські та дебіторські розрахунки), робота з персоналом (підбір кадрів, заходи з підвищення кваліфікації касирів тощо).
1999-2002 р.р. - помічник головного бухгалтера ПП „Балатекс-2000” (оптова торгівля продовольчими товарами). Обов’язки: ведення документації, формування замовлень на товар, робота з оптовими покупцями, контроль за оплатами по місту та області.
1996-1998 р.р. - менеджер у відділі збуту ТОВ „Ексім –Т” (оптова торгівля продовольчими товарами). Мої обов’язки: закупівля товарів, складання замовлень на товар, контроль за якістю і терміном зберігання, продаж товарів оптовим покупцям в межах міста та області.
1986-1996 р.р. - завідуюча магазином (універмаг) торгово-роздрібного об’єднання м. Бережани Тернопільської області. Мої обов’язки: виконання плану товарообороту, закупка товарів централізованим і децентралізованим способом, звітність та ведення документації, контроль за товарними запасами.
травень 2023р

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: