Резюме від 2 травня 2024 Файл

Михайло

Керівник відділу

Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Змієвський Михайло Володимирович

Дата народження: 21 листопада 1978 року
Сімейний стан: одружений, є двоє дітей: син (15 років) і дочка (19 років)
Адреса: м. Київ
Тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи:

1998 – по 2021 рік
ПІІ "МакДональдз Юкрейн ЛТД" Київ, МcDonalds.ua
2003-2008 – менеджер дільниці
2008- 2011 - другий помічник менеджера ресторана
2011- перший помічник менеджера ресторана
2018 – менеджер відділу ресторана
2021 р. закінчив роботу в компанії за згодою сторін.

З 2021 року працював менеджером з збуту (профнастіл, металочерепиця).
Компанія ТОВ «Міст-Азія»

Обов’язки:
- управління персоналом ресторану на зміні (розстановка та ротація працівників на станціях кухня/каса/зал), контроль за правильним виконанням процедур, безпекою продукції;
• підбір персоналу (проведення співбесід), навчання персоналу новим стандартам, розрахунок та обґрунтування необхідної кількості персоналу на річній та денній основі
• розвиток персоналу проводив навчання (ділився з підлеглими здобутим досвідом, знаннями та навичками)
- планування статей фінансового бюджету ресторану з метою забезпечення виконання встановлених перед підприємством цілей (аналіз, діагностика і коррегування дій по забезпеченню його виконання)
- планування роботи своїх підлеглих, розподіл завдань, контроль роботи ресторану, підвищення ефективності роботи ресторану; Забезпечення максимального виконання цілей, доведених керівництвом ресторану.
- Аналіз фінансового звіту про прибутки та збитки ресторану за обліковий період, допомогу у контролі витрат та усунення можливих проблем чи недоліків у роботі ресторану, що призводять до збільшення витрат
зменшення прибутку. Здійснення заходів щодо скорочення витрат нижче за бюджетний рівень.
- забезпечення належної кількості продукції, необхідної для підтримки повного задоволення відвідувачів. Контроль залишків продукції та виконання замовлення продукції, контроль процесу постачання, робота з постачаючим центром.
- проведення інвентаризації продукції і аналіз +/- .
- контроль документообігу (звіти, договори, рахунки, накладні). Контролював точність звітів, які були складені підлеглими.

Досягнення:
Ресторани, в яких працював займали лідируючі місця з товарообігу, прибутковості та виконання цільових показників.
Пройшов клас першого помічника менеджера ресторану.
Не маючи в штаті першого помічника директора ресторана, будучи на посаді другого помічника менеджера ресторану неодноразово успішно замінював його під час відпустки чи лікарняного і таке ін. Завжди у будь-якому колективі займав лідерські позиції, користувався повагою та довірою.
Успішно робив дозвільну документацію підприємства.

Освіта:

1997 – Київський кулінарний технікум,
Харчова промисловість. Маю водійські права категорія В стаж за кермом 19 років.

Тренінги з управління персоналом, охорони праці, організації роботи в ресторані, HACCP, клієнтоорієнтованість.

Особисті якості:

Цілеспрямований, легко навчаюсь, не боюся змін, командний гравець, націлений на результат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: