Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 мая 2024 Файл

Михайло

Керівник відділу

Возраст:
45 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Змієвський Михайло Володимирович

Дата народження: 21 листопада 1978 року
Сімейний стан: одружений, є двоє дітей: син (15 років) і дочка (19 років)
Адреса: м. Київ
Тел. моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи:

1998 – по 2021 рік
ПІІ "МакДональдз Юкрейн ЛТД" Київ, МcDonalds.ua
2003-2008 – менеджер дільниці
2008- 2011 - другий помічник менеджера ресторана
2011- перший помічник менеджера ресторана
2018 – менеджер відділу ресторана
2021 р. закінчив роботу в компанії за згодою сторін.

З 2021 року працював менеджером з збуту (профнастіл, металочерепиця).
Компанія ТОВ «Міст-Азія»

Обов’язки:
- управління персоналом ресторану на зміні (розстановка та ротація працівників на станціях кухня/каса/зал), контроль за правильним виконанням процедур, безпекою продукції;
• підбір персоналу (проведення співбесід), навчання персоналу новим стандартам, розрахунок та обґрунтування необхідної кількості персоналу на річній та денній основі
• розвиток персоналу проводив навчання (ділився з підлеглими здобутим досвідом, знаннями та навичками)
- планування статей фінансового бюджету ресторану з метою забезпечення виконання встановлених перед підприємством цілей (аналіз, діагностика і коррегування дій по забезпеченню його виконання)
- планування роботи своїх підлеглих, розподіл завдань, контроль роботи ресторану, підвищення ефективності роботи ресторану; Забезпечення максимального виконання цілей, доведених керівництвом ресторану.
- Аналіз фінансового звіту про прибутки та збитки ресторану за обліковий період, допомогу у контролі витрат та усунення можливих проблем чи недоліків у роботі ресторану, що призводять до збільшення витрат
зменшення прибутку. Здійснення заходів щодо скорочення витрат нижче за бюджетний рівень.
- забезпечення належної кількості продукції, необхідної для підтримки повного задоволення відвідувачів. Контроль залишків продукції та виконання замовлення продукції, контроль процесу постачання, робота з постачаючим центром.
- проведення інвентаризації продукції і аналіз +/- .
- контроль документообігу (звіти, договори, рахунки, накладні). Контролював точність звітів, які були складені підлеглими.

Досягнення:
Ресторани, в яких працював займали лідируючі місця з товарообігу, прибутковості та виконання цільових показників.
Пройшов клас першого помічника менеджера ресторану.
Не маючи в штаті першого помічника директора ресторана, будучи на посаді другого помічника менеджера ресторану неодноразово успішно замінював його під час відпустки чи лікарняного і таке ін. Завжди у будь-якому колективі займав лідерські позиції, користувався повагою та довірою.
Успішно робив дозвільну документацію підприємства.

Освіта:

1997 – Київський кулінарний технікум,
Харчова промисловість. Маю водійські права категорія В стаж за кермом 19 років.

Тренінги з управління персоналом, охорони праці, організації роботи в ресторані, HACCP, клієнтоорієнтованість.

Особисті якості:

Цілеспрямований, легко навчаюсь, не боюся змін, командний гравець, націлений на результат.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: