Резюме від 16 лютого 2024 PRO

Сергій

Бар-менеджер, керуючий баром, шеф-бармен, 55 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-Бармен

з 02.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
COMO(Вірменія) https://www.instagram.com/como.yerevan/, Єреван(Вірменія) (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу за межами України
Створення з нуля матеріально технічної бази для робити барменів та приготування коктейлів
Керувати, організовувати та адмініструвати продаж напоїв
Запуск проекту з нуля на етапі будівництва
Навчання та підбір персоналу
Робота з постачальниками та складання барної карти

Шеф-бармен

з 08.2022 по 05.2023 (9 місяців)
HAY boutique hotel & SPA by Edem Family 5*, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення з нуля матеріально технічної бази для робити барменів та приготування коктейлів
Керувати, організовувати та адмініструвати продаж напоїв
Запуск проекту з нуля на етапі будівництва
Області відповідальності і основні завдання:
• Робота з баром в дні підвищеної навантаженості
• Створення та реалізація унікальних коктейлів для всіх барів HAY by Edem Family
• Встановлення і надання надзвичайного досвіду обслуговування за найвищими галузевими стандартами з виразним особистим підходом, як одна команда в барі та в залі
• Відстеження та контроль витрати щодо напоїв, включно з щоденними / щотижневими / щомісячним перевірками запасів, складів та замовлень
• Встановлення стандарів операційних процедур обслуговування бару та лабараторії
• Навчання команди F&B теоретичним, сервісним, soft and Hard навичкам
• Ведення переговорів з постачальниками, процес укладання договорів
Ключові показники ефективності:
• Виконання стандартів обслуговування гостей барів
• Кількість рекламацій
• Дотримання бюджетів
• Виконання плану відкриття готеля
• Дотримання стандартів зовнішнього вигляду

Шеф-бармен (Консалтинг)

з 05.2022 по 08.2022 (3 місяці)
парк готель Чудодієво, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення з нуля матеріально технічної бази для робити барменів та приготування коктейлів
Розробка стандартів роботи (структура барів, чек листи)
Розробка та концепція барів(Бар Ресторан, Бар Басейн)
Пошук та закупка станцій,інвентаря,посуду
Створення концептуального та авторського меню бару
Формування бази постачальників для подальшої співпраці
Тренінги та навчання для персоналу
Розробка концептуального і авторського меню барів,коктейлів і сезонних пропозицій
Замовлення, слідкування за кількістю товару та терміном його придатності
Формування звітності
Робота з баром в дні підвищеної навантаженості.

Бар-менеджер

з 09.2021 по 03.2022 (6 місяців)
Virgin Izakaya Bar Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

• допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
• контроль чистоти барів та лабораторії
•проведення інвентаризації;
• поповнення асортименту на барі.
• Навчання нового персоналу за планом стажування
• розробка стандартів роботи (структура барів, чек листи)
• Участь у тренінгах та дегустаціях
• Розробка та створення коктейлів
• Контроль наявності та залишків напоїв (бар/склад)
• Формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії
• структурування роботи двох барів (алкогольний та без алкогольний)
• розробка чек листів
• запуск проекту з нуля на етапі будівництва
• відрядження до Харкова та відкриття Virgin Izakaya Kharkiv
- навчання персоналу
- структурування роботи
- Складання закупівлі товару
- участь у заготівельних процесах на лабараторії

Старший бармен

з 05.2021 по 09.2021 (4 місяці)
Queen Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- Навчання нового персоналу за планом стажування;
- підняття настрою гостей за баром, контроль частування гостей;
- Виконання завдань від бар-менеджера;
- складання та передача бар-менеджеру залишків з алкогольної та безалкогольної продукції;
- складання закупівель на метро, ​​ринок та цитрусів;
⁃ збір та передача відгуків від гостей про продукцію бару;
- внесення раціональних пропозицій щодо оптимізації та благоустрою;
- проведення інвентаризацій та перерахунків;
- Розподіл завдань з підготовки бару в дні пікового навантаження;
- робота з касою (контроль видачі пречека, розрахунок гостей, робота з терміналом, закриття рахунків та касової зміни)
- Контроль виконання розпоряджень бар-менеджера
- контроль чистоти бару та лабораторії;
- контроль правильного зберігання та складування продукції;
- Стартовий склад бару який відкривав проект

Старший бармен

з 12.2019 по 03.2021 (1 рік 3 місяці)
Whisky Bar/Lucky bull, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

• допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
• приготування коктейлів;
• приготування кавових напоїв;
• проведення інвентаризації;
• поповнення асортименту у барі.
• Участь у тренінгах та дегустаціях
• Проведення guest bartending
• Розробка та створення коктейлів
• Контроль наявності та залишків напоїв (бар/склад)
• Формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії

Освіта

ЖТЕК КНТЕУ

Ресторанне обслуговування, Житомир
Середня спеціальна, з 2014 по 2017 (3 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word Ведення переговорів MacOS Проведення презентацій Google iOS Android Касова дисципліна Розуміння смаків і ароматів Писохологія

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Рекомендації

  • Якобенко Олег

    Якобенко Олег

    Шеф Бармен, Бульдозер груп

    Контактні дані приховані
  • Бурназаки Марина

    Бурназаки Марина

    Керуюча Virgin Izakaya Odessa, Бульдозер групп

    Контактні дані приховані
  • Невидомский Фёдор

    Невидомский Фёдор

    Бар Менеджер Queen Odessa, Бульдозер групп

    Контактні дані приховані
  • Александров Артем

    Александров Артем

    Шеф Бармен, ALASKA

    Контактні дані приховані
  • Полянко Юрий

    Полянко Юрий

    Директор, готель парк Чудодієво

    Контактні дані приховані
  • Скрипник Павло

    Скрипник Павло

    Food and Beverage Manager, HAY boutique hotel & spa by edem family

    Контактні дані приховані
  • Дівончук Сергій

    Дівончук Сергій

    Бренд брамен, Cartel holding

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Вхожу в список ТОП 50 барменів у світі за версією Hennessy(2023рік)

комунікабельність, хороша пам'ять, активна життєва позиція, хороша фізична форма, приємна зовнішність, бажання розвиватись.

Про себе:

Працюю за стійкою з 18 років, хочу розвиватися і досягати висот у своїй справі, я вибрав професію всього мого життя до якої ставлюсь з гордістю, повагою та любов'ю.
Завжди готовий до нових викликів

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: