Resume from May 23, 2024 PRO

Сергій

Бар-менеджер, керуючий баром, шеф-бармен, 55 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
25 years
City of residence:
Zhytomyr
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-Бармен

from 02.2023 to now (1 year 3 months)
COMO(Вірменія) https://www.instagram.com/como.yerevan/, Єреван(Вірменія) (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу за межами України
Створення з нуля матеріально технічної бази для робити барменів та приготування коктейлів
Керувати, організовувати та адмініструвати продаж напоїв
Запуск проекту з нуля на етапі будівництва
Навчання та підбір персоналу
Робота з постачальниками та складання барної карти

Шеф-бармен

from 08.2022 to 05.2023 (9 months)
HAY boutique hotel & SPA by Edem Family 5*, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення з нуля матеріально технічної бази для робити барменів та приготування коктейлів
Керувати, організовувати та адмініструвати продаж напоїв
Запуск проекту з нуля на етапі будівництва
Області відповідальності і основні завдання:
• Робота з баром в дні підвищеної навантаженості
• Створення та реалізація унікальних коктейлів для всіх барів HAY by Edem Family
• Встановлення і надання надзвичайного досвіду обслуговування за найвищими галузевими стандартами з виразним особистим підходом, як одна команда в барі та в залі
• Відстеження та контроль витрати щодо напоїв, включно з щоденними / щотижневими / щомісячним перевірками запасів, складів та замовлень
• Встановлення стандарів операційних процедур обслуговування бару та лабараторії
• Навчання команди F&B теоретичним, сервісним, soft and Hard навичкам
• Ведення переговорів з постачальниками, процес укладання договорів
Ключові показники ефективності:
• Виконання стандартів обслуговування гостей барів
• Кількість рекламацій
• Дотримання бюджетів
• Виконання плану відкриття готеля
• Дотримання стандартів зовнішнього вигляду

Шеф-бармен (Консалтинг)

from 05.2022 to 08.2022 (3 months)
парк готель Чудодієво, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення з нуля матеріально технічної бази для робити барменів та приготування коктейлів
Розробка стандартів роботи (структура барів, чек листи)
Розробка та концепція барів(Бар Ресторан, Бар Басейн)
Пошук та закупка станцій,інвентаря,посуду
Створення концептуального та авторського меню бару
Формування бази постачальників для подальшої співпраці
Тренінги та навчання для персоналу
Розробка концептуального і авторського меню барів,коктейлів і сезонних пропозицій
Замовлення, слідкування за кількістю товару та терміном його придатності
Формування звітності
Робота з баром в дні підвищеної навантаженості.

Бар-менеджер

from 09.2021 to 03.2022 (6 months)
Virgin Izakaya Bar Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

• допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
• контроль чистоти барів та лабораторії
•проведення інвентаризації;
• поповнення асортименту на барі.
• Навчання нового персоналу за планом стажування
• розробка стандартів роботи (структура барів, чек листи)
• Участь у тренінгах та дегустаціях
• Розробка та створення коктейлів
• Контроль наявності та залишків напоїв (бар/склад)
• Формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії
• структурування роботи двох барів (алкогольний та без алкогольний)
• розробка чек листів
• запуск проекту з нуля на етапі будівництва
• відрядження до Харкова та відкриття Virgin Izakaya Kharkiv
- навчання персоналу
- структурування роботи
- Складання закупівлі товару
- участь у заготівельних процесах на лабараторії

Старший бармен

from 05.2021 to 09.2021 (4 months)
Queen Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- Навчання нового персоналу за планом стажування;
- підняття настрою гостей за баром, контроль частування гостей;
- Виконання завдань від бар-менеджера;
- складання та передача бар-менеджеру залишків з алкогольної та безалкогольної продукції;
- складання закупівель на метро, ​​ринок та цитрусів;
⁃ збір та передача відгуків від гостей про продукцію бару;
- внесення раціональних пропозицій щодо оптимізації та благоустрою;
- проведення інвентаризацій та перерахунків;
- Розподіл завдань з підготовки бару в дні пікового навантаження;
- робота з касою (контроль видачі пречека, розрахунок гостей, робота з терміналом, закриття рахунків та касової зміни)
- Контроль виконання розпоряджень бар-менеджера
- контроль чистоти бару та лабораторії;
- контроль правильного зберігання та складування продукції;
- Стартовий склад бару який відкривав проект

Старший бармен

from 12.2019 to 03.2021 (1 year 3 months)
Whisky Bar/Lucky bull, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

• допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
• приготування коктейлів;
• приготування кавових напоїв;
• проведення інвентаризації;
• поповнення асортименту у барі.
• Участь у тренінгах та дегустаціях
• Проведення guest bartending
• Розробка та створення коктейлів
• Контроль наявності та залишків напоїв (бар/склад)
• Формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії

Education

ЖТЕК КНТЕУ

Ресторанне обслуговування, Житомир
Specialized secondary, from 2014 to 2017 (3 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Ведення переговорів MacOS Проведення презентацій Google iOS Android Касова дисципліна Розуміння смаків і ароматів Писохологія

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

References

  • Якобенко Олег

    Якобенко Олег

    Шеф Бармен, Бульдозер груп

    Contact details are hidden
  • Бурназаки Марина

    Бурназаки Марина

    Керуюча Virgin Izakaya Odessa, Бульдозер групп

    Contact details are hidden
  • Невидомский Фёдор

    Невидомский Фёдор

    Бар Менеджер Queen Odessa, Бульдозер групп

    Contact details are hidden
  • Александров Артем

    Александров Артем

    Шеф Бармен, ALASKA

    Contact details are hidden
  • Полянко Юрий

    Полянко Юрий

    Директор, готель парк Чудодієво

    Contact details are hidden
  • Скрипник Павло

    Скрипник Павло

    Food and Beverage Manager, HAY boutique hotel & spa by edem family

    Contact details are hidden
  • Дівончук Сергій

    Дівончук Сергій

    Бренд брамен, Cartel holding

    Contact details are hidden

Additional information

Вхожу в список ТОП 50 барменів у світі за версією Hennessy(2023рік)

комунікабельність, хороша пам'ять, активна життєва позиція, хороша фізична форма, приємна зовнішність, бажання розвиватись.

Про себе:

Працюю за стійкою з 18 років, хочу розвиватися і досягати висот у своїй справі, я вибрав професію всього мого життя до якої ставлюсь з гордістю, повагою та любов'ю.
Завжди готовий до нових викликів

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: