Роман
Керуючий рестораном, 30 000 UAH
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 50 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address, Facebook and LinkedIn.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10006996
Work experience
Розподілювач робіт-помічник бухгалтера
from 06.2013 to now
(10 years 10 months)
Киїаатеплоенерго РТ-2 РТМ Нивки, Київ (Енергетика)
Виконую різні роботи по 4 години на день, що потрібні Компанії. Складав графіки, слідкував за правильністю оформлення працівників,вносив дані в комп'ютер, обліковував спецодяг.
Але все одно хотів би повернутися до індустрії гостинності більш корисної та соціально-відповідальної праці, де працював до ДТП впродовж 12 років. Робота неповний робочий день дозволила мені: отримати повну вищу освіту в НАСОА, закінчити півтора-річні курси бухгалтерів та зробити 20 операцію з подовження ноги.
Хотів би повернутися в індустрію доброзичливості, більш "живу" роботу.
Директор, бухгалтер
from 03.2004 to 11.2007
(3 years 8 months)
ООО "Добролюбов" кафе "Нефритовий", Улан-Уде (Готельно-ресторанний бізнес)
Заснував підприємство разом із працівником російського банку. Створив дружній колектив. Займався підбором та навчанням кадрів. Займався веденням бухгалтерії підприємства за допомогою програм 1С:8.2.+Общепит та Рарус. Планував перейти на StoreHouse 4v, чому й встиг вивчити його. Перевіряв відповідність накладних товарних та накладних по товару. Популяризував кафе, зробивши його популярним місцем проведення великих заходів (ювілеї, весілля) та п’ятничних музичних вечорів. Вивів кафе в беззбитковість, але потрапив в ДТП, чому й воно було зачинено. Гроші за кафе пішли на моє лікування.
Розпорядник (керуючий), бухгалтер-калькулятор
from 02.2002 to 03.2005
(3 years 1 month)
Кафе "Жили-Были" ООО "Тандем", Улан-Уде (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація та планування кафе з моменту його будівництва. Найняття колективу та роботи кафе, створення меню, розрахунок коштовності всіх блюд, створення калькуляційних та технологічних карт. Популяризація діяльності кафе в місті. Вивід його на лідерські позиції в місті. Разом із головним бухгалтером опрацьовував калькуляційні карти, візуючи їх разом із шеф-кухарем на основі актів прорахунки блюд. Займався нарахуванням заробітної плати персоналу. Проводив рекламну кампанію діяльності кафе.
Офіціант, адмінистратор, бухгалтер кафе
from 07.1996 to 02.2002
(5 years 7 months)
ГТК "Гэсэр", Улан-Уде (Готельно-ресторанний бізнес)
устріч та обслуговування гостей. Брав участь в обслуговуванні і перших осіб країн, оскільки готель була при Уряді Республіки Бурятія (в числі яких були віце-прем'єри Урядів Малайзії, РФ, України, та інші). Під час роботи в "Гесері" виграв республиканский конкурс офіціантів, постійно обслуговував перших осіб республіки і їх гостей.
Вів оперативну бухгалтерію кафе при готелі.
Education
Національна Академія статистики, обліку иа аудиту
Менеджмент ЗЕД, Київ
Higher, from 2016 to 2018 (2 years)
Вирішив отримати повну вищу освіту заочно (магістра) в закладі недалеко від дома. До того ж, в ньому є в кого вчитися сучасній обліковій справі.
Національна Академія статистики, обліку та аудиту
Менеджмент ЗЕД, Київ
Unfinished higher, from 2012 to 2015 (3 years)
Отримав кваліфікацію в українському внз-і, диплом отримав в грудні 2015 року. Тому стверджую, що маю оперативну інформацію про нове застосування облікової політики України, яке буде внесено в цьому листопаді цього року, бо розглядав з викладачами проекти змін до податкового кодексу. Вступив на навчання на рівень магістра економіки.
Східно-Сибірський універсітет технології та управління
Інститут економіки та права, фінансово-экономічний факультет, Улан-Уде
Unfinished higher, from 2002 to 2007 (5 years)
Під час навчання проходив практику а ресторані «Гесер» по розрахунку технологічних та калькуляційних карт. Не встиг отримати диплома, бо потрапив у ДТП.
Східно-Сибірський універсітет технології та управління
Інститут економіки та права, фінансово-экономічний факультет, Київ
Unfinished higher, from 2002 to 2007 (5 years)
Під час навчання проходив практику а ресторані «Гесер» по розрахунку технологічних та калькуляційних карт. Не встиг отримати диплома, бо потрапив у ДТП.
КПИ, Кафедра управления производством
Київ
Secondary, from 1997 to 2003 (6 years)
Розпочав у виші навчання в Києві, але потім переїхав в Улан-Уде доглядати засліпливу бабусю, на Батьківщину мами та перевівся в ВСГУТУ.
Additional education and certificates
Філія "ЦСТРІ Мінського району м.Києва"
2013, 1 рік, Обліковець бухгалтерських даних
Сім'я Ресторанів Діми Борисова. Ресторан "Охота на ovets". Практикування товарознавця (згадав, чим займався до ДТП)
тиждень
Навчальний центр "Пульс", курс 1С: 8.3 бухгалтерів
2018-2019
Великий Річний Бухгалтерський Семінар
2020
7eminar.com
2020, 2021, 2022
Великий Он-лайн Семінар із РРО
2020
Літо по-бухгалтерські
2020
Курс по HAACCP
2020
Зарплатний облік в 1С
2020-2021
Онлайн-курс HORECA Бухгалтерія від HotelGroup School від Reikartz Hotel
2021, 1 місяць, з 5 травня
Knowledge and skills
Language proficiencies
- English — above average
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
Disability
2nd degree.
В мене укоротшення ноги на 10 см. Не бійтеся позначки - 2 група. Я нормальний!
More resumes of this candidate
20 000 UAH
Kyiv
Higher education · Full-time, part-time
- Помічник бухгалтера-розподілювач робіт, Київтеплоенерго, 9 years 9 months
20 000 UAH
Kyiv
Higher education · Full-time, part-time
- Директор, бухгалтер, ООО "Добролюбов" кафе "Нефритовий", 2 years 7 months
20 000 UAH
Kyiv
Higher education · Full-time, part-time
- Помічник бухгалтера-розподілювач робіт, Київтеплоенерго, 11 years 1 month
Similar candidates
Керуючий рестораном, кав'ярнею, пекарнею, виробництвом
Kyiv
Директор, администратор, метрдотель, управляющий рестораном, гостиничным комплексом
Kyiv
Керуючий рестораном
Kyiv
Керуючий рестораном
50000 UAH, Kyiv
Керуючий рестораном
35000 UAH, Kyiv