Resume from January 23, 2024 PRO

Владислав

Java-розробник

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
28 years
City of residence:
Zhytomyr
Ready to work:
Other countries, Remote, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Java-розробник

from 06.2023 to now (11 months)
Mate academy, Київ (IT)

Я завершив курс повного робочого дня з Java (щоденно, з понеділка по п'ятницю, з 9:00 до 18:00), де я розробляв власні проєкти, брав участь в щоденних мітингах, працював з жорсткими дедлайнами та рецензіями коду, писав документацію, брав участь в регулярних тестових інтерв'ю з отриманням зворотного зв'язку та взаємодіяв з іншими студентами та персоналом курсу.
Мої проєкти:
Book shop: Spring API проєкт для продажу книг. Підтримує JWT-автентифікацію (реалізовану через Spring Security), містить пошарову реалізацію сервісів, вбудовану документацію (реалізовану через Swagger/OpenApi), підтримує пагінацію/сортування вихідних даних, валідацію БД за допомогою Liquibase, тестування на основі H2

Психіатр

from 08.2019 to 01.2023 (3 years 5 months)
КНП "Обласний медичний спеціалізований центр" Житомирської обласної ради, Житомир (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Мій досвід в психіатрії вдосконалив мою здатність аналізувати складну поведінку та розуміти різноманітні погляди, що дозволяє мені відмінно справлятися з проєктуванням застосунків, орієнтованих на користувача. Протягом своєї кар'єри я набув важливі навички в управлінні командою, менеджменті ресурсів і координації проєктів. Ці навички вдосконалили мою організаційну здатність та увагу до деталей, що є критичними для надання високоякісного та безпомилкового коду у ролі розробника Java.

Education

Національний університет охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика

Психіатрія, Київ
Higher, from 2019 to 2021 (2 years)

Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова

Лікувальна справа, Вінниця
Higher, from 2013 to 2019 (6 years)

Knowledge and skills

Java Java Core SOLID Principles Knowledge of OOP principles Знання принципів ООП Знання технологій JDBC Hibernate SQL MySQL PostgreSQL Servlets Apache Tomcat JavaServer Pages HTML CSS XML JSON Spring Framework Spring Core H2 Spring Web Spring Security Spring Boot Spring IoC Spring Data Spring Data JPA Apache Maven JUnit Mockito Knowledge of design patterns Користувач ОС Windows Git GitHub IntelliJ IDEA MS Visual Studio Стресостійкість Наполегливість Комунікабельність Ефективна комунікація Робота з клієнтами Урегулювання конфліктів Уважність Відповідальність Організованість Тайм-менеджмент Дотримання дедлайнів Аналітичне мислення Робота в команді Адаптивність Оптимізація коду

Language proficiencies

  • English — above average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Привіт!
Я - Java-розробник з практичним досвідом вже 1 рік. Володію глибокими знаннями Java-core, Maven та JUnit. У моїй роботі я дотримуюсь принципів SOLID, DIP та KISS. Також набув досвіду у веб розробці, використовуючи Hibernate, Spring та MySQL. В процесі роботи активно користуюсь IntelliJ IDEA та Git.
Можу працювати в умовах блекаутів, маю високий рівень англійської та неспинно продовжую навчатись та покращуватись. Виключений з військового обліку.

Similar candidates

Java-разработчик
Odesa, Remote

Java developer
Khmelnytskyi, Remote

Java software engineer
Kyiv, Odesa, Remote

Програміст Java
Odesa, Remote

Java developer
Kyiv, Remote

Программист Java
Odesa, Remote

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: