Резюме від 23 січня 2024 PRO

Владислав

Java-розробник

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Дистанційно, Житомир, Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Java-розробник

з 06.2023 по нині (11 місяців)
Mate academy, Київ (IT)

Я завершив курс повного робочого дня з Java (щоденно, з понеділка по п'ятницю, з 9:00 до 18:00), де я розробляв власні проєкти, брав участь в щоденних мітингах, працював з жорсткими дедлайнами та рецензіями коду, писав документацію, брав участь в регулярних тестових інтерв'ю з отриманням зворотного зв'язку та взаємодіяв з іншими студентами та персоналом курсу.
Мої проєкти:
Book shop: Spring API проєкт для продажу книг. Підтримує JWT-автентифікацію (реалізовану через Spring Security), містить пошарову реалізацію сервісів, вбудовану документацію (реалізовану через Swagger/OpenApi), підтримує пагінацію/сортування вихідних даних, валідацію БД за допомогою Liquibase, тестування на основі H2

Психіатр

з 08.2019 по 01.2023 (3 роки 5 місяців)
КНП "Обласний медичний спеціалізований центр" Житомирської обласної ради, Житомир (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Мій досвід в психіатрії вдосконалив мою здатність аналізувати складну поведінку та розуміти різноманітні погляди, що дозволяє мені відмінно справлятися з проєктуванням застосунків, орієнтованих на користувача. Протягом своєї кар'єри я набув важливі навички в управлінні командою, менеджменті ресурсів і координації проєктів. Ці навички вдосконалили мою організаційну здатність та увагу до деталей, що є критичними для надання високоякісного та безпомилкового коду у ролі розробника Java.

Освіта

Національний університет охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика

Психіатрія, Київ
Вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова

Лікувальна справа, Вінниця
Вища, з 2013 по 2019 (6 років)

Знання і навички

Java Java Core SOLID Principles Knowledge of OOP principles Знання принципів ООП Знання технологій JDBC Hibernate SQL MySQL PostgreSQL Servlets Apache Tomcat JavaServer Pages HTML CSS XML JSON Spring Framework Spring Core H2 Spring Web Spring Security Spring Boot Spring IoC Spring Data Spring Data JPA Apache Maven JUnit Mockito Knowledge of design patterns Користувач ОС Windows Git GitHub IntelliJ IDEA MS Visual Studio Стресостійкість Наполегливість Комунікабельність Ефективна комунікація Робота з клієнтами Урегулювання конфліктів Уважність Відповідальність Організованість Тайм-менеджмент Дотримання дедлайнів Аналітичне мислення Робота в команді Адаптивність Оптимізація коду

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Привіт!
Я - Java-розробник з практичним досвідом вже 1 рік. Володію глибокими знаннями Java-core, Maven та JUnit. У моїй роботі я дотримуюсь принципів SOLID, DIP та KISS. Також набув досвіду у веб розробці, використовуючи Hibernate, Spring та MySQL. В процесі роботи активно користуюсь IntelliJ IDEA та Git.
Можу працювати в умовах блекаутів, маю високий рівень англійської та неспинно продовжую навчатись та покращуватись. Виключений з військового обліку.

Схожі кандидати

Java Developer
20000 грн, Харків, Дистанційно

Java-розробник
Київ, Дистанційно

Java developer
Дніпро, Дистанційно

Java Architect
Дистанційно

Java-розробник
Дистанційно

Java-розробник
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: