Resume from April 30, 2024 File

Яна

Юрист, HR-керівник

Age:
43 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Pryluky

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Рубашньова Яна Сергіївна
вік
42 рік
Контактний телефон
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Е-mail
[open contact info](look above in the "contact info" section)
освіта
Посада на яку претендую
Управління персоналом, НR-керівник, НR-менеджер,Рекрутер, Юрист, помічник юриста.
2009-2013
Ірпінська фінансово-юридична академія у формі ТОВ ( м. Ірпінь)
Спеціаліст за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація юрист з відзнакою

Досвід роботи

01.10.2010-01.01.2024
Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області
посада
Заступник керівника апарату суду
функціональні обов’язки
1.Організація та ведення діловодства суду, контроль за виконанням окремих напрямків.
2. Управління та робота з персоналом зі штатом 59 працівників апарату та суддів, в тому числі присяжні суду 20 осіб (ведення організаційно-розпорядчих документів з основної діяльності суду, кадрових питань, особового складу, адміністративно-господарських питань, оформлення відряджень, відставки суддів та вихід на пенсію працівників апарату суду, дисциплінарні справи, оформлення документів на отримання добових присяжним суду. Складення графіків відпусток, ведення та оформлення особових справ та трудових книжок суддів та працівників апарату суду. Облік стажу роботи суддів та працівників апарату суду, для встановлення надбавки за вислугу років. Контроль та виконання кадрових звітів. Ведення табелю обліку робочого часу суддів, працівників апарату суду, присяжних суду. Підготовка проєктів структури суду та штатного розпису суду.
3.Забезпечення роботи уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції в суді: організація проведення антикорупційних заходів та контроль за виконанням антикорупційного законодавства, перевірка стану подання декларацій та повідомлення Національного агентства про випадки їх неподання чи несвоєчасного подання, здійснення заходів з виявлення конфлікту інтересів та сприяння його врегулювання.
4. Забезпечення проведення спеціальної перевірки щодо осіб, які претендують на зайняття посад в суді. Забезпечення організації проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених Законом України «Про очищення влади». Забезпечення організації та проведення конкурсів на зайняття вакантних посад державної служби.
5. Організація складення Присяги державним службовцям та оформлення документів про присвоєння їм відповідних рангів, в тому числі оформлення документів на отримання надбавки за вислугу років суддям та працівникам апарату суду.
6. Ведення суддівського досьє та листування з організаціями, установами вищого рівня щодо кадрових питань та питань основної діяльності. Ведення засідань комісії про страхові виплати та засідань трудового колективу.
7.Ведення діловодства з документами ДСК,Т, ЦТ (2011-2023). Контроль та виконання за надання інформації по судовому збору.
8. Робота зі зверненнями громадян та надання публічної інформації.
9. Забезпечення та виконання роботи по охороні праці в суді.
10. Організація та контроль за роботою архіву суду, ведення номенклатури справ суду, в тому числі підготовка судових справ та справ управлінської документації на погодження до Державного архіву області.
11. Забезпечення ведення та підтримання в належному стані технічної та управлінської документації суду (у зв'язку з реорганізацією суду є головою ліквідаційної комісії, яка проводить відповідні роботи).
08.02.2008 – 31.09.2010

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області
посада
Консультант з кадрової роботи
функціональні обов’язки
1.Ведення кадрової роботи (управління персоналом зі штатом 58 працівників апарату, з них 11 суддів).
2. Ведення організаційно-розпорядчих документів.
3. Проведення конкурсів на заміщення вакантних місць державного службовця та проведення спеціальних перевірок та перевірок відповідно до Закону України "Про очищення влади".
4. Оформлення на роботу та звільнення працівників апарату суду та суддів, відставка суддів, тощо.
5.Ведення та облік звітів по роботі з кадрами.
20.05.2002 - 07.02.2008
Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області
посада
Секретар судового засідання
функціональні обов’язки
1.Організація та забезпечення судового засідання до судового розгляду.
2. Здійснення судових викликів та повідомлення учасникам судового провадження.
3. Забезпечення контролю за повним фіксуванням судового засідання технічними засобами.
4. Забезпечення ведення протоколу судового засідання.
5.Забезпечення оформлення матеріалів справи, тощо
27.11.2000-19.05.2002
Прилуцький районний суд Чернігівської області
посада
Друкарка І категорії
функціональні обов’язки
1.Виконання операції з базами даних на комп'ютерному устаткуванні (введення, опрацювання, накопичення, систематизація, виведення інформації).
2.Друкування вироків, рішень, постанов, ухвал суду, виконавчих листів по цивільних і кримінальних справах, витяги з них.
3.Виготовлення копій судових документів.
4.Друк матеріалів, необхідних для звернення до виконання вироків, рішень та постанов суду.
5. Друк всіх необхідних документів, які направлялися судом до інших органів, установ та організацій, а також громадян, за вказівкою керівництва суду.
Додаткова інформація
Вільне користування правовою системою ЛІГА, Реєстром судових рішень, Єдиним державним реєстром юридичних та фізичних осіб, Державним реєстром речових прав на нерухоме майно та інші речові права, іншими базами даних, необхідними для отримання повної та об’єктивної інформації при вирішенні юридичних питань. Досконале знання нормативної бази трудового законодавства. Юридична практика (самоосвіта). Поглиблене вивчення психології суспільства, особистості (самоосвіта).
Мова:вільне володіння українською мовою (державний сертифікат УМД№00101711). Англійська мова (початковий рівень)-самоосвіта.
Сімейний стан: розлучена, син 21 рік.
Семінари, лекції, курси
Підготовка та підвищення рівня кваліфікації за програмою «Підготовка керівників та заступників керівників апаратів місцевих, апеляційних судів, Вищого антикорупційного суду та Верховного суду (квітень2023,серпень 2023,2022,2021,2020).Онлайн-курси з питань антикорупції (кожен квартал поточного року).
Інтереси та навички
Професійний розвиток. Психологія. Спорт. Читання.
Особисті якості
• Пунктуальність, високий рівень відповідальності, комунікативність, вміння працювати як в команді, так і самостійно, здатність аналізувати ситуацію та робити відповідні висновки, стресостійкість, уважність до деталей, логічне мислення, скрупульозність. Вміння працювати з великим обсягом інформації та в режимі багатозадачності.
Бажаний розмір заробітної плати
35 000 грн

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: