Resume from April 24, 2024

Назар

Інтернет-маркетолог

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
28 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

Стресостійкість Цифровий маркетинг SMM Інтернет-маркетинг Стратегічний маркетинг Контент-маркетинг Маркетинговий аналіз Маркетингові дослідження Розробка маркетингової стратегії Аналіз даних Google Ads Facebook Ads Manager Facebook Analytics Веб-аналітика Digital-маркетинг Уміння аналізувати Налаштування контекстної реклами Google Analytics Лідогенерація

Additional information

Вітаю!
Мене звати Назар. Я займаюсь інтернет-маркетингом вже більше 7 років.

Враховуючи свій досвід - готовий взятися за проект будь-якої складності та об'єму роботи.

Якщо коротко, то я - створюю та впроваджую в життя маркетингові стратегії для досягення коротко та довгострокових цілей компаній за допомогою різноманітних інтернет-інструментів.

Співпраця зі мною означає постійний зв'язок, оперативні звіти з можливістю швидкого удосконалення стратегії, гарантоване привернення клієнтів та глибоке вивчення вашого бізнесу.
Маю досвід роботи з різними сферами бізнесу, що дозволяє мені ефективно впроваджувати як спеціалізовані стратегії, так і комплексні маркетингові підходи.

Мої навички охоплюють роботу з різними каналами привернення трафіку, такими як:
Соціальні мережі (Facebook Instagram, TikTok, YouTube)
Пошукові системи (Google Ads, Google My Business, Google Shopping, Google Analitics)
Маркетплейси (Prom, Rozetka та інші)
Месенджери (Viber, Telegram)
SEO

Для оптимального просування потрібно особисто обговорити всі деталі та особливості вашого бізнесу, щоб підібрати найефективнішу стратегію.

Досвід роботи :

Тривалий час працював в Києві в міжнародній маркетинговій компанії, яка, на жаль, після початку війни - закрила своє представництво в Україні .
Мій основний досвід в маркетингу пов'язаний з співпрацею з міжнародними брендами. В мої обов'язки входив промоушен партнерів, збільшення їх впізнаваності та просування продуктів компаній за допомогою, як нативних методів просування так і рекламних інтеграцій на різних платформах.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: