Resume from April 24, 2024 File

Марина

Вихователь

Age:
32 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Нагожук Марина Олександрівна
Дата народження: 08 жовтня 1991 (31 рік)
e-mail [open contact info](look above in the "contact info" section)
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
м. Вінниця

РЕЗЮМЕ
Мета: Отримання вакантної посади.

Трудова діяльність: з 15.08.2013 по 16.11.2017 року працювала вчителем біології та англійської мови у Комарівській ЗОШ І-ІІ ступенів, Теплицького району, Вінницької області.
3 24.02.2016 по 31.06.2022 працювала копірайтером у студії контенту «Space». Маю досвід у написанні контенту на різну тематику. Також робила рерайти та переклади текстів з російської на українську і навпаки. Можу перекладати з англійської на українську/російську.

Освіта: 01.09.2008 – 01.06.2012 – навчалась у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського, освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр», спеціальність «Природничі науки. Географія».
01.09.2012 – 30.06.2013 – продовжила навчання у ВДПУ за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст», спеціальність «Природничі науки. Географія та екологія».

Володіння мовами: українська, російська, англійська (на середньому рівні).

Особисті якості: характер спокійний, урівноважений, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливі звички відсутні. Швидко вчуся.

Додаткова інформація: впевнений користувач ПК, володію офісними програмами на рівні користувача. Маю досвід роботи з Гугл Таблицями (робила картки товарів по шаблону), платформами Deepl, Bard та chat GPT.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: