Resume from October 4, 2023

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/10086235

Бренд-шеф

Employment:
Part-time.
City:
Mykolaiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бренд-шеф

from 05.2016 to 02.2022 (5 years 9 months)
Шаде , Аміго, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

На цій посаді з самого початку переїзду з Киева . Запуск закладу з нуля !
В мої обовʼязки входило
Набір персоналу кухні та його навчання
Закупка продуктів та замовлення у постачальників
Оновлення меню по сезону
Розробка меню та складання калькуляцій з визначенням їх собівартості для різних типів закладів : нічний клуб , ресторан , піцерія, кейтерінг.
Контроль за якістю роботи всіх осередків закладів !

Су-шеф

from 01.2016 to 01.2017 (1 year)
Mister Cat, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Займав посаду су-шефа , звільнився через переїзд до Херсону

Сушист

from 01.2015 to 01.2016 (1 year)
ресторан Апельсин, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

На цій посаді працював сушистом одне з самих яскравих місць де довелося працювати , дуже якісні якісні страви , кваліфіковані кухарі , та нове того часу обладнання

Грильщик

from 01.2014 to 01.2015 (1 year)
Базилік, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв мангалу, холодного процесу та настоянок , обслуговування банкетів та кейтерінгу

Кухар гарячого цеху

from 01.2013 to 01.2014 (1 year)
Прего, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повноцінна Італійська кухня без використання фритюрів , виготовлення страв на вищому рівні )))

Кухар універсал

from 01.2011 to 01.2013 (2 years)
Старік Хотабич, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Початок моєї кулінарної справи на посаді кухар універсал з написом у трудовій помічник кухаря )))

Education

ХЕПІ

Менеджмент Організацій, Херсон
Higher, from 2014 to 2019 (5 years)

Knowledge and skills

Заку Організ Графік роботи Відбір персоналу Меню та технологія пригот. Відповідав за 2 кухні

Language proficiencies

  • Ukrainian — above average
  • English — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: