Resume from May 29, 2024

Лілія

Шеф-повар, 50 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
25 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-повар

from 10.2023 to 03.2024 (5 months)
BeerGen, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Відкритя закладу з нуля.
2.Розробка меню та складання технологічних карт.
3. Робота з Choice, Poster.
4. Набор персоналу та їх навчання.
5.Контроль роботи закріплених процесів кухні.
6.Контроль якості і термінів приготування страв згідно з технологічних карт.
7.Підготовка заявок на закупівлю продуктів.
8.Робота з постачальниками .
9.Контроль чистоти.
10.Організація та постійний контроль за технологією приготування страв.
11.Складання заявок на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, забезпечення їх своєчасного отримання, контроль строків, асортименту, кількість та якість їх надходження та реалізації.
12.Складання графіків виходу кухарів на роботу.
13.Інвентаризація.

Су-шеф

from 03.2019 to 08.2023 (4 years 5 months)
Very Well Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Контроль роботи закріплених процесів кухні.
2.Контроль якості і термінів приготування страв згідно з технологічних карт.
3.Декор готових страв.
4.Підготовка заявок на закупівлю продуктів.
5.Контроль чистоти.
6.Організація та постійний контроль за технологією приготування страв.
7.Кулінарне керівництво командою кухарів, надання необхідної підтримки та навчання.
8.Складання заявок на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, забезпечення їх своєчасного отримання, контроль строків, асортименту, кількість та якість їх надходження та реалізації.
9.Складання графіків виходу кухарів на роботу.
10.Участь в переобліках та інвентаризаціях.

Кухар

from 11.2017 to 03.2019 (1 year 4 months)
Very Well Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Приготування страв по стандартам
2.Раціональне управління запасами
3. Забезпечення правильної форми подачі страв
4.Зберігання кухонних приборів у належному стані
5. Дотримання норм чистоти на робочому місці

Кухар

from 02.2017 to 08.2017 (6 months)
Кафе Евразія, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Приготування страв по стандартам
2.Раціональне управління запасами
3. Забезпечення правильної форми подачі страв
4.Зберігання кухонних приборів у належному стані
5. Дотримання норм чистоти на робочому місці

Education

Кропивницький фаховий колежд харчування та торгівлі

Технік -технолог харчової продукції, Кропивницький
Unfinished higher, from 2013 to 2017 (4 years)

Knowledge and skills

Стресостійкість Здатність до навчання Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Європейська кухня Українська кухня Комунікабельність Італійська кухня Пунктуальність Готування суші Готування фаст-фуду Готування на мангалі Пакування готової продукції Випікання Розробка меню Складання технологічних карт R-Keeper Кондитерська справа

Additional information

Трудолюбиво, добра, порядна,чесна, цілеспрямована.Полюбляю порядок,спокій, знаходжу вихід із різних ситуацій, не втрачаю контроль над ситуацією та власними емоціями. Готовність вчитись та набувати нових знаній та професій. Бажання розвитку та працювати на результат.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: