Юрій
Шеф-бармен, 40 000 UAH
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 29 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10114112
Work experience
Шеф-бармен
from 08.2023 to 09.2023
(1 month)
La Famiglia, Подільськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- розробка проєкту бару з нуля на етапі будівництва;
- підбір барного обладнання та інвентарю;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- створення з нуля матеріально-технологічної бази для роботи барменів;
- розробка барного меню під запити та концепцію закладу.
Шеф-бармен
from 08.2023 to now
(8 months)
Barashka, Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- розробка проєкту бару з нуля на етапі будівництва;
- підбір та закупівля барного обладнання та інвентарю;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- створення з нуля матеріально-технологічної бази для роботи барменів;
- розробка барного меню під запити та концепцію закладу.
Шеф-бармен
from 07.2023 to now
(9 months)
Mastro, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- запуск проєкту бару з нуля на етапі будівництва;
- підбір барного обладнання;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- розробка барного меню під запити та концепцію закладу;
- створення з нуля матеріально-технологічної бази для роботи барменів;
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії;
- спілкування з постачальниками з приводу закупівель товару;
- участь у тренінгах та дегустаціях;
- підбір, навчання та організація роботи персоналу;
- ведення матеріальної звітності;
- здійснення аналізу попиту на напої бару з метою оптимізації та удосконалення барної карти задля досягнення найвищої прибутковості діяльності бару.
Шеф-бармен
from 04.2020 to 06.2022
(2 years 2 months)
Friends & Lovers, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії;
- спілкування з постачальниками з приводу закупівель товару;
- розробка та створення авторських коктейлів, сезонного меню;
- участь у тренінгах та дегустаціях;
- підбір, навчання та організація роботи персоналу;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- створення з нуля технологічної бази для роботи барменів;
- ведення матеріальної звітності;
- здійснення аналізу попиту на напої бару з метою оптимізації та удосконалення барної карти задля досягнення найвищої прибутковості діяльності бару.
Досягнення:
- поглиблення знань та досягнень в міксології, в історії та в різноманітті коктейлів;
- отримання досвіду роботи на керівній посаді;
- підвищення продажів бару;
- підвищення якості та швидкості роботи персоналу;
- формування вдалої стратегії роботи бару.
Бармен
from 03.2019 to 03.2021
(2 years)
Friends & Lovers, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії;
- спілкування з постачальниками з приводу закупівель товару.
Досягнення: підвищення до шеф-бармена за сумлінну працю.
Бармен
from 06.2017 to 02.2019
(1 year 8 months)
Кейтеринг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- підготовка барної продукції та інвентарю до роботи;
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування напоїв та коктейлів згідно меню та технологічних карт.
Досягнення:
- досвід роботи на виїзних заходах;
- організація роботи виїзного бару.
Бармен
from 03.2016 to 05.2017
(1 year 2 months)
Пастернак, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії.
Барбек
from 05.2015 to 02.2016
(9 months)
BEEF meat&wine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- слідкування за чистотою посуду;
- участь у заготівельних процесах;
- приймання товару для бару.
Досягнення: вивчив ази барної справи: термінологію барного інвентарю, міксологію, групи алкоголю, історію створення різноманітних коктейлів та їх походження, техніки приготування кавових напоїв.
Education
Київський університет туризму, економіки і права
Факультет міжнародних економічних відносин і менеджменту, Облік і аудит, Київ
Higher, from 2013 to 2017 (4 years)
Knowledge and skills
Language proficiencies
- English — average
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
References
Котеленець Олександр Віталійович
Управляючий бару, Friends & Lovers Bar
Additional information
Портфоліо робіт: https://www.canva.com/design/DAFwr43hR6w/tY-ovPQxj5RHs96cupXb3g/view#1
Бажана форма роботи - графік на вільній основі.
Про себе: працюю в барній сфері з 2016 року. Цікавлюсь міксологією, історією створення та виникнення коктейлів, новими смаковими поєднаннями. З додаткових хобі: історія, політика, економіка, філософія.
Similar candidates
Менеджер ресторану, шеф-бармен
35000 UAH, Kyiv, Poltava, Kharkiv
Шеф-бариста
Kyiv
Шеф-бариста
50000 UAH, Kyiv
Шеф-бариста, адміністратор, тренер-технолог кавового бару
30000 UAH, Kyiv