Resume from March 30, 2024 PRO

Анатолий

Водій автотранспортних засобів

Age:
30 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Водій автотранспортних засобів

from 05.2023 to now (1 year)
INTERSOS Гуманітрна Організація (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Education

Uzhond v Poznan o peace

Машиніст вилочних погрузчиків категорії 2Wuet, Poznan
Specialized secondary, from 2016 to 2017 (1 year)

Вище міжрегіональне училище імені Маршала Бірюзова номер 23

Водій категорї С, автослюсар з ремонту авто, машиніст крану автомобільного, Полтава
Specialized secondary, from 2010 to 2013 (3 years)

Knowledge and skills

Неконфліктність Гуманність швидке реагування Ввічливість Оперативність Доброзичливість Швидке виконання задач Висока працездатність Водійські права кат. B Водійські права кат. C Знання доріг міста Стресостійкість Уважність Права категорії С1

Language proficiencies

  • Polish — above average
  • English — beginner

Additional information

Всім доброго дня. Моє імʼя Анатолій, я людина проста, ввічлива і чемна, маю захоплення автомобілі і все що з ними повʼязано , з 13 років навчався і працював в майстерні по кузовному ремонту авто, де мене навчили багатьом речам стосовно авто і там з юного віку і полюбив автомобілі. Так далі і склалося моє життя яке повʼязане і досі з автомобілями. Працював офіційно з 18 років, водієм-експедитором на Газелі, потім працював в ритуальних послугах теж водієм на Фольцвагені Т4. Пізніше працював в ПАТ Полтава Газ водієм автотранспортних засобів, де їздив на всьому що їздоло, возив людей, бригади і так далі. Пізніше працював особистим водієм. Потім знов водієм-експедитором на фірмі Фактор. Пізніше переїхав до Польщі на заробітки і подальше навчання, здобув освіту на Кару європейського зразка, працював в Польщі в таксі і на заводі одночасно. Повернувшись з Польщі знов пішов працювати водієм-експедитором в фірму Велес- насіння. Деякий час пропрацював на автомайстерні з відновлення кузова авто. Зараз працюю в Гуманітарній організації Intersos водієм автотранспортних засобів, так як закінчується контракт та закривається філіал в Полтаві шукаю роботу. Маю дружину та двоє дітей, шкідливих звичок немаю.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: