Резюме від 30 березня 2024 PRO

Анатолий

Водій автотранспортних засобів

Вік:
30 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Водій автотранспортних засобів

з 05.2023 по нині (1 рік 1 місяць)
INTERSOS Гуманітрна Організація (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Освіта

Uzhond v Poznan o peace

Машиніст вилочних погрузчиків категорії 2Wuet, Poznan
Середня спеціальна, з 2016 по 2017 (1 рік)

Вище міжрегіональне училище імені Маршала Бірюзова номер 23

Водій категорї С, автослюсар з ремонту авто, машиніст крану автомобільного, Полтава
Середня спеціальна, з 2010 по 2013 (3 роки)

Знання і навички

Неконфліктність Гуманність швидке реагування Ввічливість Оперативність Доброзичливість Швидке виконання задач Висока працездатність Водійські права кат. B Водійські права кат. C Знання доріг міста Стресостійкість Уважність Права категорії С1

Знання мов

  • Польська — вище середнього
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Всім доброго дня. Моє імʼя Анатолій, я людина проста, ввічлива і чемна, маю захоплення автомобілі і все що з ними повʼязано , з 13 років навчався і працював в майстерні по кузовному ремонту авто, де мене навчили багатьом речам стосовно авто і там з юного віку і полюбив автомобілі. Так далі і склалося моє життя яке повʼязане і досі з автомобілями. Працював офіційно з 18 років, водієм-експедитором на Газелі, потім працював в ритуальних послугах теж водієм на Фольцвагені Т4. Пізніше працював в ПАТ Полтава Газ водієм автотранспортних засобів, де їздив на всьому що їздоло, возив людей, бригади і так далі. Пізніше працював особистим водієм. Потім знов водієм-експедитором на фірмі Фактор. Пізніше переїхав до Польщі на заробітки і подальше навчання, здобув освіту на Кару європейського зразка, працював в Польщі в таксі і на заводі одночасно. Повернувшись з Польщі знов пішов працювати водієм-експедитором в фірму Велес- насіння. Деякий час пропрацював на автомайстерні з відновлення кузова авто. Зараз працюю в Гуманітарній організації Intersos водієм автотранспортних засобів, так як закінчується контракт та закривається філіал в Полтаві шукаю роботу. Маю дружину та двоє дітей, шкідливих звичок немаю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: