Resume from May 15, 2024 PRO

Валентин

Завідувач господарства

Age:
59 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний спеціаліст

from 01.1995 to 07.2020 (25 years 6 months)
ОП "Металургпром" (Металургійна промисловість, металообробка)

Education

ДМетІ

Інженер-металург, металургія чорних металів, Дніпро
Higher, from 1983 to 1988 (5 years)

Knowledge and skills

Підприємництво Контроль проведення ремонтів Будівельні роботи Сантехнічні роботи Слюсарні роботи Робота з електроінструментом Водійські права кат. B ІV група з електробезпеки Інвентаризація Обслуговування електромереж Уважність Ведення складського обліку Контроль збереженості ТМЦ Управлінські навички Контроль залишків

Additional information

Вік не проблема, тому що веду активний здоровий спосіб життя, у мене молода дружина та діти-школярі 4 та 6 клас).
Одружений, двоє дітей (старший син - дитина-інвалід, тому маю можливість відстрочки від військкомату). Залишати країну і виїжджати ні я, ні моя сім'я не плануємо, тож роботу розглядаю на постійній основі. НЕ ОФІЦІЙНО працював
1. Голова ОСББ Європейська 13-А (неофіційно) протягом 20 років (з моменту купівлі квартири листопад 2002 р.) ПОВНІСТТЮ займався господарсько-ремонтною частиною утримання 40-квартирного 5-поверхового будинку - від даху до підвалу та котельні, як (маю великий набір будівельного інструменту та великий досвід) так і із залученням сторонніх спеціалістів від аварійної міської служби до найманих організацій.
У співпраці зі структурними підрозділами ДМР провів ремонт покрівлі, комплексну заміну електромереж ВСЬОГО 5-поверхового будинку та аварійний ремонт водопроводу та каналізації, ремонт під'їздів та повну заміну вікон. Веду листування та готував рішення на сесію ДМР з благоустрою та встановлення огорожі прибудинкової території, утеплення фасаду. Взаємодіяв із службами Дніпровської міської Ради (ДМР) та КП "ТЕПЛОЕНЕРГО". Встановив автоматичні ворота з супутнім документальним супроводом та отриманням з нуля дозвільних документів від ДМР (2020 року). Також маю будинок за містом у дачному товаристві (2 поверхи)
Свій приватний заміський будинок збудував сам З НУЛЯ і повністю обслуговую самостійно. Володію досвідом робіт від нескладних - повісити шафу і замінити лампочку) до складних - бетонщик, муляр, покрівельник, утеплення фасадів, маляр-штукатур, електрозварювальник (маю обладнання), електрик (маю курси та посвідчення з робіт до 1000 вольт), сантехнік повністю будь-який складності від паяння труб до проведення каналізації з нуля та підключення комунікацій, ВСІ оздоблювальні роботи (від кахельної плитки до стель та шпалер). Опалення (центральне та твердопаливний котел, булер'ян).
У будинку електрика, водопровід, каналізація, опалення проведені власноруч та успішно функціонують.
Садівник (всі роботи від дерев до газонів), ландшафтний дизайнер.
Співпрацював із власниками заміських будинків на "Золотих ключах", приватному секторі в р-ні тупіка 4 трамвая та ін. Відгуки маю.
Маю 3 квартири у власності, 2 з них в оренді, більше 3 років, успішно. Усі ремонтні чи організаційні питання (зокрема аварійні) орендарів вирішую швидко і якісно, оскільки це мій дохід.

Маю посвідчення водія категорії А, В, та автомобіль НИВА ВАЗ 21214, на якому також можу їздити з робочих питань. Стаж водіння з 1989 року.
Судимостей та іншого такого не маю.
На обліку в ТЦК СП не перебуваю.
-
З повагою,
Захарченко Валентин

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: