Резюме від 15 травня 2024 PRO

Валентин

Завідувач господарства

Вік:
59 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст

з 01.1995 по 07.2020 (25 років 6 місяців)
ОП "Металургпром" (Металургійна промисловість, металообробка)

Освіта

ДМетІ

Інженер-металург, металургія чорних металів, Дніпро
Вища, з 1983 по 1988 (5 років)

Знання і навички

Підприємництво Контроль проведення ремонтів Будівельні роботи Сантехнічні роботи Слюсарні роботи Робота з електроінструментом Водійські права кат. B ІV група з електробезпеки Інвентаризація Обслуговування електромереж Уважність Ведення складського обліку Контроль збереженості ТМЦ Управлінські навички Контроль залишків

Додаткова інформація

Вік не проблема, тому що веду активний здоровий спосіб життя, у мене молода дружина та діти-школярі 4 та 6 клас).
Одружений, двоє дітей (старший син - дитина-інвалід, тому маю можливість відстрочки від військкомату). Залишати країну і виїжджати ні я, ні моя сім'я не плануємо, тож роботу розглядаю на постійній основі. НЕ ОФІЦІЙНО працював
1. Голова ОСББ Європейська 13-А (неофіційно) протягом 20 років (з моменту купівлі квартири листопад 2002 р.) ПОВНІСТТЮ займався господарсько-ремонтною частиною утримання 40-квартирного 5-поверхового будинку - від даху до підвалу та котельні, як (маю великий набір будівельного інструменту та великий досвід) так і із залученням сторонніх спеціалістів від аварійної міської служби до найманих організацій.
У співпраці зі структурними підрозділами ДМР провів ремонт покрівлі, комплексну заміну електромереж ВСЬОГО 5-поверхового будинку та аварійний ремонт водопроводу та каналізації, ремонт під'їздів та повну заміну вікон. Веду листування та готував рішення на сесію ДМР з благоустрою та встановлення огорожі прибудинкової території, утеплення фасаду. Взаємодіяв із службами Дніпровської міської Ради (ДМР) та КП "ТЕПЛОЕНЕРГО". Встановив автоматичні ворота з супутнім документальним супроводом та отриманням з нуля дозвільних документів від ДМР (2020 року). Також маю будинок за містом у дачному товаристві (2 поверхи)
Свій приватний заміський будинок збудував сам З НУЛЯ і повністю обслуговую самостійно. Володію досвідом робіт від нескладних - повісити шафу і замінити лампочку) до складних - бетонщик, муляр, покрівельник, утеплення фасадів, маляр-штукатур, електрозварювальник (маю обладнання), електрик (маю курси та посвідчення з робіт до 1000 вольт), сантехнік повністю будь-який складності від паяння труб до проведення каналізації з нуля та підключення комунікацій, ВСІ оздоблювальні роботи (від кахельної плитки до стель та шпалер). Опалення (центральне та твердопаливний котел, булер'ян).
У будинку електрика, водопровід, каналізація, опалення проведені власноруч та успішно функціонують.
Садівник (всі роботи від дерев до газонів), ландшафтний дизайнер.
Співпрацював із власниками заміських будинків на "Золотих ключах", приватному секторі в р-ні тупіка 4 трамвая та ін. Відгуки маю.
Маю 3 квартири у власності, 2 з них в оренді, більше 3 років, успішно. Усі ремонтні чи організаційні питання (зокрема аварійні) орендарів вирішую швидко і якісно, оскільки це мій дохід.

Маю посвідчення водія категорії А, В, та автомобіль НИВА ВАЗ 21214, на якому також можу їздити з робочих питань. Стаж водіння з 1989 року.
Судимостей та іншого такого не маю.
На обліку в ТЦК СП не перебуваю.
-
З повагою,
Захарченко Валентин

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: