Resume from March 15, 2024 File

Тетяна

Психолог

City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

08135, Київська обл., К-Св. р-н, с. Чайки
телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Петрова Тетяна Михайлівна

Особисті дані

Рік та місце народження:
1972 р., м. Черкаси

Освіта

Трудова діяльність
(актуальна)

Основна діяльність

Сфера діяльності
та напрямок

2012р. – 2016р. Київський Міжнародний університет, Інститут психології та соціально–політичних наук.
Кваліфікація: Психолог (рівень Магістра)
1991р. – 1997р. Національний Технічний Університет України «КПІ»,
хіміко-технологічний факультет, м. Київ.
Спеціальність: Хімічна технологія тугоплавких неметалевих та силікатних матеріалів. Кваліфікація: Інженер хімік-технолог

З 07.2023р. – Психолог військової частини А4799 (шпиталь) м. Київ
04.2019р. – 04.2023р. – Психолог СКС «Перемога» м. Київ

Практичний психолог / Інтегративна психологія
Холодинаміст / Холодинаміка / Енерготерапевт
Трансформаційний тренер / духовний розвиток особистості

Індивідуальне консультування/психотерапія.
Сімейна психотерапія.
Групова психотерапія.
Робота с ПТСР.

Робота з психотравмами / травмами минулого / дистресом / подолання внутрішніх конфліктів / звільнення від деструктивних патернів поведінки / відновлення особистісних кордонів / свідомість та підсвідомість – скритий потенціал всередині нас / пошук Особистісного Я та свого призначення / повернення до своєї самоцінності.

Робота з горем (втратою близької людини) / проживання та звільнення від емоційного болю / пошук сенсу та планів на життя.

Сімейна психотерапія / дисгармонія у стосунках / токсичні, аб’юзивні відносини / подолання стресових, конфліктних ситуацій / труднощі підліткового періоду, вихід з кризи, адаптація до змін, нормалізація відносин з дітьми / подолання болісної кризи розлучення: як пережити етап розлучення максимально безболісно та з мінімальними наслідками для психіки (своєї, дітей); емоційно завершене розлучення як етап до кардинальних змін своєї особистості та свого життя.

Тілесна терапія / прийняття свого Тіла / медитативні практики (техніки) на прощення, прийняття, зцілення / робота з сексуальною енергією як унікальним початковим внутрішнім ресурсом / жіночі практики як дієвий засіб формування нового погляду на себе / самозцілення / повернення безумовної любові до себе.

Підходи
знання та вміння
Транзактний аналіз / робота з Его-станами / покращення адаптивних можливостей / виявлення та усвідомлення життєвих сценаріїв для їх змін
Монодрама / Гештальт-підхід, адаптований під Транзактний аналіз
Логотерапія / Екзистенціальна психотерапія / пошук сенсу життя
Тілесно-орієнтована психотерапія / робота з тілом / звільнення від хронічних м’язових зажимів, блоків / відновлення повного тілесного контакту / цілісності
Енергопсихологія / Техніка емоційної свободи / подолання таких станів як фобії, постійна тривога (тривожність), агресія, депресія: виведення на поверхню відбитків старих витіснених/пригнічених травм/спогадів / простий та ефективний метод емоційної саморегуляції, доступний кожному
Холодинаміка / робота з інформацією, ментальними негативними формами, образами, установками / життєвою енергією / допомагаю дивитися на проблеми як на завдання, які спонукають до змін та прогресу, вчитися здійснювати усвідомлений вибір, розкривати свій Вищий (Повний) Потенціал для того, щоб стати володарем свого життя, своєї долі та жити у гармонії зі світом
Енерготерапія / Праноцілительство / Цигун / робота з енергоструктурою тіла та біоенергією / робота з енергіями та праною / енергетичні практики / зміцнення енергетики та біополя / навчаю відчувати енергії та працювати/взаємодіяти з ними для гармонізації власного життя та самозцілення / Все є Енергія

Професійні якості
Відповідальність, ініціативність, високий рівень уваги, емоційного інтелекту, самосвідомості, пластичність психіки, гнучкість поглядів, спостережливість, об’єктивність, критичність, автентичність, емпатія, рефлексія, конгруентність, доброзичливість, комунікабельність, відкритість до діалогу, впевненість у собі, вміння бути переконливою, тактовність у відносинах з колегами; завжди цікавлюся професійними новинами, швидко пристосовуюся до нових умов, відкрита до нових знань. Емоційно врівноважена. Високе почуття гумору.

Знання мов

Українська, російська, англійська зі словарем.
Захоплення
Книги, музика, фізична культура, поезія, психологія, здоровий спосіб життя.
Пишу авторські медитативні практики по своїй професійній діяльності.

Сертифікати / тренінги

22.05.-24.05.2015р. – тренінг-марафон «Навчання-Якість-Моніторинг» V Міжнародного фестивалю «Світ психології»; сертифікат Східно-Європейського Інституту психології., м. Київ

27.02.-28.02.2016р. – тренінг «Песочная терапия в работе психолога»; сертифікат Київського Інституту Раціонально-Інтуїтивної психотерапії «Я».

18.03.-20.03.2016р. – коучінг особистісного зростання «Жизнь на максимум», сертифікат Агенства «Развитие» м. Одеса.

08.07.2016р. – коучінг (бізнес-ефективності, організаційний коучінг, кар’єрний коучінг, коучінг конфліктів) всеукраїнського тренінг-марафону підготовки практичних психологів, сертифікат «Летней школы психологии – 2016».

11.07.2016р. – тілесно-орієнтована терапія всеукраїнського тренінг-марафону підготовки практичних психологів, сертифікат «Летней школы психологии – 2016».

2016 р. – 2017р. – проходження І рівня трансформаційної on-line програми з Холодинаміки
Тетяни Дугельної «ЖИТЬ ПРОСТО в Потоке Любви!».

12.12.2017р. – 25.02.2018р. – програма особистісного зростання та персональної ефективності «Лідерська Програма», диплом «Агентства «Развитие» м. Одеса.

25.02.2019р. – 27.02.2019р. – «Ідентифікація, процедура встановлення статусу та організація допомоги особам, постраждалим від торгівлі людьми», сертифікат від Київського міського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації.

16.04.2019р. – 18.04.2019р. – «Впровадження програм для кривдників, які вчиняють домашнє насильство. Застосування в практичній діяльності нових методик роботи з особами, які вчинили домашнє насильство», сертифікат Служби у справах дітей та сім’ї у м. Києві.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: