Resume from February 7, 2024 PRO

Катерина

Приймальник-пакувальник

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Комірник-комплектувальник

from 06.2021 to 11.2021 (5 months)
ПП "ОСАН", Харків (Медицина, здравоохранение, аптеки)

Збір та комплектація замовлень зі сканером згідно накладної, перевірка кількості та якості товару пред відправкою. Упакування товару для відправлення. Перевірка товару на відсутніст браку, поклейка стікера на коробку, дотримання чистоти на робочому місці, участь у інвентаризації.

Продавець-касир

from 06.2018 to 09.2019 (1 year 3 months)
супермаркет "Баскет", Харків (Розничная торговля)

Розміщення товару на полицях магазину згідно норм та правил, ротація та планограмма зі стандартами компаніїї. Контроль відповідальності зважування, маркування товарів. Наявність цінників згідно товару, контроль якість термінів придатності товару. Періоцінка товару. Підготовка товару до інвентаризації. Ведення касової книги. Впорядкування товару на складі, згідно норм компанії. Консультація покупців у торговому залі. Підготовка товару перед продажем та його викладка. Оформлення вітрин. Консультація покупців , виявлення їх потреб та допомога в підборі товару.

Касир торговельного залу

from 08.2014 to 11.2018 (4 years 3 months)
Сільпо, мережа супермаркетів, Харків (Роздрібна торгівля)

Відкриття/закриття зміни, виконная X/Z звітів, (касовий аппарат, POS- термінал касова дисципліна, Переоцінка товару, касова зона. Контроль та маркування зваженої продукції.

Касир контролер

from 09.2010 to 12.2013 (3 years 3 months)
супермаркет "Таргет", Харків (Роздрібна торгівля)

Відкриття/закриття зміни. Виконання інкасування коштів. Проведення X/Z звітів, (касовий апарат, та POS термінал). Контроль відповідності зважування, маркування товару. Ведення касової книги, збирання розмінно монети. Внесення/винос грошових коштів.

Education

ХТЕК КНТУ

Фінанси, Харків
Higher, from 2005 to 2010 (5 years)

Knowledge and skills

Робота з касовим апаратом Инвентаризація Планограмма Оформлення вітрини Виконання X/Z звітів Робота ТСД Виконання звітів POS термінал Сканер PDF Переоцінка товару MS Excel MS Word Заповнення приходний/расходний касовий ордер паперовий варіант. Навички роботи WMS-збір товару Інтернет

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • French — beginner

References

Гладкова Дар`я Олександрівна

Гладкова Дар`я Олександрівна

Касир торговельного залу, супермаркет "Сільпо"

Contact details are hidden

Disability

3rd degree.

Additional information

Добрі комунікативні навички, пунктуальність, стресостійкість, охайність, чесність, старанність, уважність, відповідальність та націлення на результат. Вміння працювати в команді та забезпечувати гармонійні взаємини з колегами. Вміння працювати з людьми різного рівня й статусу. Уважне ставлення до правил та дотримання процедур. Здатність до навчання і прагнення до особистого розвитку. Чітке виконання доручень керівника Компанії. Висока комунікабельніст та вміння працювати з людьми.
Бажання вчитися та розвиватися, здобувати нові знання. Розвивати себе і компанію.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: