• PRO

Валентин

Шеф-повар

Considering positions:
Шеф-повар, Завідувач виробництвом
Employment type:
full-time
Age:
28 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-повар

from 10.2024 to 07.2025 (9 months)
Фенікс, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 04.2024 to 11.2024 (7 months)
Ресторан Alanya, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 09.2019 to 01.2024 (4 years 4 months)
Цукерня Потоцьких, Хмельницький (Приватні особи)

Старший кухар

from 05.2018 to 08.2019 (1 year 3 months)
Fabius, Київ (Приватні особи)

Універсал

Кухар, старший кухар, мангальщик.

from 02.2016 to 12.2018 (2 years 10 months)
Готель 7 дніа, Кам'янець-Подільський (Приватні особи)

Працював на холодному процесі, мангал.

Education

ВСП "Кам'янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ"

Технолог харчової продукції, Кам'янець-Подільський
Specialized secondary, from 2014 to 2017 (3 years)

Additional education and certificates

Диплом за 2 місце у професійному конкурсі "Кращий кухар - юніор

2017

Knowledge and skills

  • Цілеспрямованість
  • Українська кухня
  • Європейська кухня
  • Готування фаст-фуду
  • Готування на мангалі
  • Готування піци
  • Приготування холодних страв
  • Приготування гарячих страв
  • Здатність до навчання
  • Комунікабельність
  • Італійська кухня
  • Випікання
  • Розробка меню
  • Складання технологічних карт
  • Відповідальність
  • Приготування страв
  • Доброзичливість
  • Пакування готової продукції
  • Чесність
  • Саморозвиток
  • Адаптивність

Additional information

⁃ Створення банкетного, основного меню, сніданки, кейтеринг, мангал і хоспер. Також розроблення святкових календарних страв (Великодні, Різдвяні замовлення).
⁃ Приготування страв за індивідуальним бажанням гостя.
⁃ Контроль якості. Декорування страв.
⁃ Складання калькуляційних техкарт з врахуванням втрат сировини.
⁃ Контроль собівартості.
⁃ Розумна організація закупки, прийом товару, збереження сировини і готових продуктів.
⁃ Відбір постачальників з врахуванням ціни та якості.
⁃ Реорганізація процесів кухні.
⁃ Набір кадрів. Навчання працівників і мотиваційні заохочування. Створення і контролювання графіка зміни.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: