- PRO
Валентин
Шеф-повар
- Considering positions:
- Шеф-повар, Завідувач виробництвом
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 28 years
- City:
- Khmelnytskyi
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10340915/
Work experience
Шеф-повар
from 10.2024 to 07.2025
(9 months)
Фенікс, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
from 04.2024 to 11.2024
(7 months)
Ресторан Alanya, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
from 09.2019 to 01.2024
(4 years 4 months)
Цукерня Потоцьких, Хмельницький (Приватні особи)
Старший кухар
from 05.2018 to 08.2019
(1 year 3 months)
Fabius, Київ (Приватні особи)
Універсал
Кухар, старший кухар, мангальщик.
from 02.2016 to 12.2018
(2 years 10 months)
Готель 7 дніа, Кам'янець-Подільський (Приватні особи)
Працював на холодному процесі, мангал.
Education
ВСП "Кам'янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ"
Технолог харчової продукції, Кам'янець-Подільський
Specialized secondary, from 2014 to 2017 (3 years)
Additional education and certificates
Диплом за 2 місце у професійному конкурсі "Кращий кухар - юніор
2017
Knowledge and skills
- Цілеспрямованість
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Готування фаст-фуду
- Готування на мангалі
- Готування піци
- Приготування холодних страв
- Приготування гарячих страв
- Здатність до навчання
- Комунікабельність
- Італійська кухня
- Випікання
- Розробка меню
- Складання технологічних карт
- Відповідальність
- Приготування страв
- Доброзичливість
- Пакування готової продукції
- Чесність
- Саморозвиток
- Адаптивність
Additional information
⁃ Створення банкетного, основного меню, сніданки, кейтеринг, мангал і хоспер. Також розроблення святкових календарних страв (Великодні, Різдвяні замовлення).
⁃ Приготування страв за індивідуальним бажанням гостя.
⁃ Контроль якості. Декорування страв.
⁃ Складання калькуляційних техкарт з врахуванням втрат сировини.
⁃ Контроль собівартості.
⁃ Розумна організація закупки, прийом товару, збереження сировини і готових продуктів.
⁃ Відбір постачальників з врахуванням ціни та якості.
⁃ Реорганізація процесів кухні.
⁃ Набір кадрів. Навчання працівників і мотиваційні заохочування. Створення і контролювання графіка зміни.
Similar candidates
-
Шеф-кухар (запуск закладу громадського харчування з нуля, корекція меню)
Khmelnytskyi, Ivano-Frankivsk , more 6 cities -
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Khmelnytskyi, Dnipro , more 8 cities -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Khmelnytskyi, Dnipro , more 7 cities -
Шеф-кухар
60000 UAH, Khmelnytskyi, Ternopil , more 7 cities -
Шеф-кухар, консультант
80000 UAH, Khmelnytskyi, Ivano-Frankivsk , more 7 cities -
Шеф-повар
Khmelnytskyi, Kyiv, Kharkiv