Resume from May 7, 2024 File

Анастасія

Працівник для будь-якої роботи

Age:
23 years
City:
Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Домбровська Анастасія Геннадіївна
20.02.2001р.(22 роки)
[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)
м.Запоріжжя
Освіта: вища, закінчила МДПУ ім. Богдана Хмельницького,2022 р.-бакалавр :спеціальність 231 Соціальна робота, освітня програма: Соціальна робота. Соціальна педагогіка.

31 грудня 2023р. - ступінь магістра зі спеціальності Соціальна робота, освітньої програми: Соціальна робота. Арт-терапія в соціальній сфері.

Під час навчання проходила практику за спеціальністю, проходила тренінги, семінари.
Уміння ,навички,професійні якості: вільне користування комп’ютером; комунікативні, творчі, організаторські; маю соціально-педагогічні та фахові знання;відкритість, емпатія, ввічливість,толерантність,стресостійкість доброзичливість, пунктуальність, рефлексія.Маю досвід роботи з людьми та роботи в команді.
Досвід: працювала соціальним працівником (01.09-30.10 2022 р) в БО «Карітас Маріуполь», де були такі обов’язки : робота з дітьми та батьками, нагляд за дітьми в дитячому просторі в центрі для дітей, проведення майстер-класів, занять для дітей та разом з батькам; допомога працівникам в наданні гуманітарної допомоги бенефіціарам .У зв’язку з переїздом організації припинила роботу.
З 20.07.2023 р. працюю в АТ «Укрпошта» оператором поштового відділення.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city