Resume from April 27, 2024 File

Виталий

Виконроб

Age:
48 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Dnipro, Kyiv, Lviv, Odesa, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Особисті дані
П.І.Б.:Ильчук Виталий
Дата народження: 26 травня 1975
Місто проживання: Рівне
Адреса: вул.Коновальця 22 кв 50
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)/[open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Додаткова інформація
Освіта: 1994 – 2000 Рівненський інститут інженерів водного господарства економічний факультет з відзнакою спеціальність Бух облік та аудит
Досвід роботи :
червень 2012 – лютий 2019 Фірма "Рашкаль" Ізраїль виконроб
Контроль за якістю та термінами виконання монтажно-будівельних робіт. Внесення необхідної документації, здача звітності; Здійснення безпосереднього контролю та організації будівельного процесу на об'єкті; Контроль матеріалів на об'єкті, подача заявок на закупівлю необхідних матеріалів; Контроль за дотриманням техніки безпеки; Організація формування попиту на будівельну техніку та обладнання. B підпорядкуванні 67 осіб
Квітень 2019 - Квітень 2021 Виконроб Bac Systems OÜ Естонія
Контроль за якістю та термінами виконання монтажно-будівельних робіт Внесення необхідної документації, здача звітності Здійснення безпосереднього контролю та організації будівельного процесу на об'єкті; Контроль матеріалів на об'єкті, подача заявок на закупівлю необхідних матеріалів Контроль за дотриманням техніки безпеки Організація формування потреби в будівельній техніці та обладнання. B підпорядкуванні 45 осіб.
З Травня 2019 ТОВ Буд і Ком Виконроб
Контроль за якістю та термінами виконання монтажно-будівельних робіт Внесення необхідної документації, здача звітності Здійснення безпосереднього контролю та організації будівельного процесу на об'єкті; Контроль матеріалів на об'єкті, подача заявок на закупівлю необхідних матеріалів; Контроль за дотриманням техніки безпеки; Організація формування потреби в будівельній техніці та обладнанні. . B підпорядкуванні 185 осіб.
Професійні навички: Впевнений користувач ПК Особисті якості: точність; активність; Аналітичні здібності; швидке навчання; вічливість; висока ефективність; дисципліна ініціативність; працьовитість; надійність; наполегливість; винахідливість; націленість на результат; оптимізм; організаторські здібності; організація; націленість на результат;\ відповідальність; чуйність; порядність; принциповість; пунктуальність; незалежність; стресостійкість; працьовитість; впевненість у собі; здатність адаптуватися до змін вміння працювати в команді; здатність переконувати; відданість чесність; енергійність.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: