Резюме від 27 квітня 2024 Файл

Виталий

Виконроб

Вік:
48 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Львів, Одеса, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Особисті дані
П.І.Б.:Ильчук Виталий
Дата народження: 26 травня 1975
Місто проживання: Рівне
Адреса: вул.Коновальця 22 кв 50
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)/[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Додаткова інформація
Освіта: 1994 – 2000 Рівненський інститут інженерів водного господарства економічний факультет з відзнакою спеціальність Бух облік та аудит
Досвід роботи :
червень 2012 – лютий 2019 Фірма "Рашкаль" Ізраїль виконроб
Контроль за якістю та термінами виконання монтажно-будівельних робіт. Внесення необхідної документації, здача звітності; Здійснення безпосереднього контролю та організації будівельного процесу на об'єкті; Контроль матеріалів на об'єкті, подача заявок на закупівлю необхідних матеріалів; Контроль за дотриманням техніки безпеки; Організація формування попиту на будівельну техніку та обладнання. B підпорядкуванні 67 осіб
Квітень 2019 - Квітень 2021 Виконроб Bac Systems OÜ Естонія
Контроль за якістю та термінами виконання монтажно-будівельних робіт Внесення необхідної документації, здача звітності Здійснення безпосереднього контролю та організації будівельного процесу на об'єкті; Контроль матеріалів на об'єкті, подача заявок на закупівлю необхідних матеріалів Контроль за дотриманням техніки безпеки Організація формування потреби в будівельній техніці та обладнання. B підпорядкуванні 45 осіб.
З Травня 2019 ТОВ Буд і Ком Виконроб
Контроль за якістю та термінами виконання монтажно-будівельних робіт Внесення необхідної документації, здача звітності Здійснення безпосереднього контролю та організації будівельного процесу на об'єкті; Контроль матеріалів на об'єкті, подача заявок на закупівлю необхідних матеріалів; Контроль за дотриманням техніки безпеки; Організація формування потреби в будівельній техніці та обладнанні. . B підпорядкуванні 185 осіб.
Професійні навички: Впевнений користувач ПК Особисті якості: точність; активність; Аналітичні здібності; швидке навчання; вічливість; висока ефективність; дисципліна ініціативність; працьовитість; надійність; наполегливість; винахідливість; націленість на результат; оптимізм; організаторські здібності; організація; націленість на результат;\ відповідальність; чуйність; порядність; принциповість; пунктуальність; незалежність; стресостійкість; працьовитість; впевненість у собі; здатність адаптуватися до змін вміння працювати в команді; здатність переконувати; відданість чесність; енергійність.

Схожі кандидати

Виконроб
Київ

Нач. строительного участка, прораб
30000 грн, Одеса

Прораб, начальник строительного участка
31990 грн, Дніпро, Дистанційно

Виконроб
30000 грн, Львів

Прораб
35000 грн, Львів

Майстер, виконроб
Львів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: