Resume from April 19, 2024

Інна

Керівник відділу продажу

Employment:
Full-time.
Age:
44 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор з продажу

from 03.2012 to 10.2023 (11 years 7 months)
фоп Панфілова, Київ (Роздрібна торгівля)

Відкриття власного продуктового магазину площею 87кв.м. Організація та управління торговими процесами. Контроль дотримання касової дисципліни. Управління персоналом. Навчання та адаптація нового персоналу. Забезпечення високоякісного обслуговування покупців. Організація та проведення інвентаризації. Ведення та контроль документації.

Керівник торговельного відділу продажу

from 02.2011 to 10.2011 (8 months)
ТОВ "Максіс Плюс", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація пошуку нових клієнтів та їх залучення. Моніторинг та вивчення ринку. Постановка основних завдань для відділу. Проведення роботи з основними клієнтами, проведення переговорів, та заключення договорів. Організація, навчання та мотивація своїх працівників, розподіл завдань для менеджерів. Формування плану продажу.

Представник торговельного відділу продажів

from 06.2009 to 01.2011 (1 year 7 months)
ТОВ "Торговий Дім "Ренесанс Трейд", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Розвиток бази клієнтів. Забезпечення виконання планів за обсягом продажу. Ведення переговорів, презентація продукції. Укладання договорів поставки. Контроль дебіторської заборгованості.

Секретар-референт

from 09.1999 to 08.2002 (2 years 11 months)
ФОП "Гарлінг", Київ (Нерухомість)

Планування та організація зустрічей, нарад, конференцій. Обробка вхідних і вихідних листів, управління телефонними дзвінками та електронною поштою. Ведення документації. Забезпечення логістики для зустрічей та відряджень. Супровід керівника на переговорах, протоколювання зустрічей.

Knowledge and skills

Стресостійкість Уміння аналізувати Організаторські здібності Ведення переговорів Управлінські навички Пунктуальність Планування продажу

Additional information

Наявність власного автомобілю, стаж водіння понад 10 років. Готовність до відряджень, в т.ч конфіденційних, як по Україні так і в країни ЕС.
Досвід ведення переговорів, досвід стратегічного планування. Здатність приймати нестандартні управлінські рішення. Досвід управління людьми, підбору, навчання, адаптації, мотивації персоналу, здатність згуртувати колектив. Вміння контролювати, планувати, прогнозувати, переконувати.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: