Resume from January 20, 2022 PRO

Марина

Бухгалтер, 56 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер

from 01.2018 to now (6 years 5 months)
БО «БФ «АДРА Україна», Киев (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Організація, ведення, контроль та оптимізація усіх участків бухгалтерського обліку організації в повному осязі.
Планування та координування бухгалтерського відділу.
Розробка облікової політики. Організація налаштування програми 1С під потреби та проекти організації, створення необхідних внутрішніх звітів для автоматизації процесів. В тому числі налаштування програми та вірного відображення операцій бухобліку, що стосуються будівельних робіт.
Складання бухгалтерської, податкової та статистичної звітності. Складання бюджетів. Внутрішня фінансова звітність, щодо надходження і використання коштів згідно бюджетів та статей витрат.
Оптимізація оподаткування в рамках законодавства. Постійна робота з Податковим кодексом.
Забезпечення своєчасної сплати податків та зборів.
Аналіз та облік дебіторської, кредиторської заборгованості. Нарахування заробітної плати, відпускних, лікарняних, дикретних, індексації.
Складський облік, облік ОЗ, нарахування амортизації, проведення інвентаризації.
Відстеження руху грошових коштів, валютні операції, співпраця з Банками.
Контроль щодо проведення платежів та забезпечення проведення усіх інших операцій згідно затверджених політик організації, яких необхідно дотримуватись.
Взаємодія з контролюючими органами, центром зайнятості. Надання відповідей на запити.
Робота з гуманітарними вантажами, контроль, облік, подача всіх необхідних звітів.
Контроль за складанням договорів, за наявністю і правильністю оформлення первинних документів. В тому числі документів пов’язаних з наданням благодійної допомоги у вигляді робіт, послуг чи товарів бенефіціарам та іх відображення в бухгалтерському обліку. Моніторинг податкового кодексу для контролю сплати необхідних податків, або підтвердження факту звільнення від податків.
Складання фінансових звітів для донорів. Успішне проходження аудиту.
Супровід кадрового обліку, організація документообороту.

Бухгалтер

from 06.2016 to 12.2017 (1 year 6 months)
БО "БФ "АДРА Україна", Киев (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Банківські операції (оформлення банківських документів, здійснення платежів в системі «Клієнт-Банк»), продаж та купівля валюти, перерахування зарплати.
Ведення, оформлення та контроль первинної бухгалтерської документації. Нарахування з/п, відпускних, лікарняних, дикретних, індексації.
Складський облік, облік основних засобів, МШП та МНМА.
Облік фінансових, розрахункових операцій, звірка з контрагентами, взаємодія з контролюючими органами, виконання доручень головного бухгалтера, касові операції.
Ведення бухгалтерського обліку по проектам в повному обсязі. Складання фінансових звітів для Донорів.
Відображення операцій по розрохунках з пізвітними особоми, відрядження, перевірка авансових звітів на предмет відповідності діючого законодавства.
Здача податкової, фінансової та статистичної звітності.

Бухгалтер

from 12.2015 to 05.2016 (5 months)
ФОП Вітько Н. Ю., Киев (Продаж, виробництво бутильованої води)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку, формування податкового зобов’язання та кредиту, формування та відправка податкових накладних в M.E.Doc (близько 300 накладних в день), звірка з контрагентами, ведення дебіторської та кредиторської заборгованості, складання звітності, облік розрахунків з постачальниками і покупцями, ведення, оформлення та контроль первинної бухгалтерської документації, складський облік.

Економіст

from 06.2015 to 08.2015 (2 months)
ТОВ «Тревел Профешнл Груп», Киев (Туризм)

Введення інвойсів в 1С (близько 300 документів в день), переписка з іноземними партнерами (запит балансів, інвойсів, звірка), контроль наявності інвойсів, контроль за своєчасністю оплат, аналіз взаєморозрахунків з іноземними партнерами, робота з договорами.

Бухгалтер

from 09.2012 to 05.2015 (2 years 8 months)
ТОВ "Об'єднаний юридичний департамент", Киев (Юриспруденція)

Ведення обліку взаєморозрахунків; робота з первинною документацією; знання системи «Клієнт-банк»; формування звітності по залишкам, по продажу, по надходженні грошових коштів та залишках на розрахункових рахунках компанії; складання авансових звітів; ведення первинної бухгалтерії; оформлення довіреностей / податкових накладних / прибуткових та видаткових накладних / прибуткових та видаткових касових ордерів; робота з банками; Ведення бухгалтерського та податкового обліку, нарахування заробітної плати, підготовка та здача налогової та статистичної звітності. Робота з імпортом і експортом, контроль документообігу та проведення всіх пов’язаних з цим бухгалтерських операцій. Ведення ФОП, 3 група.

Менеджер з активного продажу

from 08.2011 to 08.2012 (1 year)
А-Банк, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Залучення нових клієнтів на обслуговування, продаж банківських продуктів та послуг, якісне обслуговування та консультування.

Education

Академія муніципального управління

Економічний, фінанси та кредит, Київ
Higher, from 2007 to 2012 (5 years)

Магістр

Knowledge and skills

MS Excel MS Word M.E.Doc Користувач ПК Користувач Internet Email Поштовий клієнт

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Особистi якостi :
Вимоглива до себе, уважна, компетентна, наполеглива, iнiцiативна, активна, принципова, дисциплiнована, вмiю акумулювати необхiдну інформацію та працювати в командi, вмiлий органiзатор, iнтелiгентна, ввiчлива, тактовна, етична, витримана, висока працездатність, стресостійка.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: