• PRO

Valentyn

Шеф-повар, 70 000 UAH

Considering positions:
Шеф-повар, Технолог
Employment type:
full-time
Age:
26 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Су-шеф

from 01.2025 to 07.2025 (6 months)
Панорама Східниця SPA Резорт, готельно-відпочинковий комплекс (Нормаз Плаза, ТзОВ), Східниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Оформлення шведської лінії, створення меню на Шоу Кукінг (це доповнена позиція на шведській лінії.
Закупки ,графіки,прийом товару і його залишки ,робота; по А-ля карт, full I half board.

Шеф-повар

from 07.2024 to 01.2025 (6 months)
Nest, Іршава (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню,комерційне мислення ,набір персоналу і його навчання .Ведення ресторану ,контроль якості,закупки ,видачі тех-карти ,списання оптимізація,футкости ,сезонні страви,організація доставок,меню для схуднення,банкетне меню .
Збільшення кількості відвідувачів,гарні подачі смачні страви,без великих затримок.

Су-шеф

from 10.2023 to 07.2024 (9 months)
Tavel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Закупка,план кухні,навчання кухарів,допомога з підбором персоналу,контроль якості заготовок і видачі страв.

Шеф-повар

from 03.2023 to 11.2023 (8 months)
Gamargveba, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування кухні з 0 розстановка обладнання ,витяжки , розетки ,каналізації ,столи ,холодильник стелажі. Розробка меню ,написання тех карт собівартість підбір і навчання персоналу.
Запуск ресторану і його ведення.

Шеф-повар

from 12.2022 to 03.2023 (3 months)
Tbiliso, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з великою кількістю кухарів,робота в залі з гостями ,бистра видача ,обслуговування велику кількість людей.

Кухар

from 06.2022 to 12.2022 (6 months)
100роківтомувперед, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бистра видача,робота по тех картам,робота в залі (подача страви розповідь про концепцію закладу історія страви) знайомство з Клопотенком

Шеф-повар

from 06.2021 to 06.2022 (1 year)
аудиторія, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання меню під концепцію закладу,набір персоналу і навчання .
Закупки,футкости ,бріфінги,робота з персоналом по сервісу. Проведення майстер-класів , курсів .

Education

ДНЗ ВПУ 7

Вінниця
Secondary, from 2017 to 2019 (2 years)

Knowledge and skills

  • Стресостійкість
  • Розробка меню
  • Навчання персоналу
  • Складання тех карт

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Polish — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: