Resume from March 3, 2024 File

Карина

Customer support manager

Age:
18 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Dnipro, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Нікуліна Карина Олександрівна
Резюме

Дата народження: 29.06.2005 Моб.телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section) Email: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта: Студентка ВУЗ`у УДУНТ, факультет УПП - екологія з вересень 2022р. по липень 2026р. Повна загальна середня освіта у “Верхньодніпровський ліцей №2” з вересень 2011р. по травень 2022р.

Додаткова освіта: Репетитор з англійської мови до рівня B1. Репетитор з математики. Безкоштовні курси з SMM, вебінари від найкращих SMM - менеджерів країни. Банківські курси з комплаєнсу та фінансового моніторингу. Безліч банківських курсів з HR-менеджменту, Дата-аналітиці, IT Project Manager та ін.

Досвід роботи

Назва
Час
Посада
Обов`язки
АТ КБ ПРИВАТБАНК
18.102023-13.02.2024
Фахівець 2-го рівня з обробки звернень клієнтів та держ.органів ГО
Обробка запитів, документування, додержання нормативів, аналіз та звітність, вдосконалення процесів, тренінги та розвиток.
Ginger Asian Food Delivery
01.06.2023-13.09.2023
Касир-пакувальник
Приймання замовлень на доставку та самовивіз,пакування замовлень, ефективна робота з касовим аппаратом, підтримання чистоти та порядку на робочому місці, відповідальне приймання товарів за накладною.
ТОВ Миргородська корівка
26.12.2022-25.03.2023
Продавець
Дотримання чистоти на робочому місці, приймання товару за накладною, замовлення товару, формування накладної, продаж товару на вагу, робота з грошима.
ТОВ ECOPROSTIR
18.06.2022-20.12.2022
Кухар
Готування замовлень відповідно до технічних карт, дотримання високих стандартів чистоти на робочому місці та прилеглій території, ефективна комунікація з клієнтами та відповідальний процес приймання товарів згідно з накладними

Хард-скіли: Google Forms, MS Office (Excel, Power Point, Word), будування дашбордів в програмному комплексі Tableau, базові навички монтажу та створення креативів.

Софт-скіли: Відповідальність, уважність, працьовитість, комунікабельність, ініціативність, стресостійкість, креативність, залученість. Також я людина - полімат.

Основні навички: уважна до деталей — тримаю все на контролі, маю навички систематизації, аналізу і обробки інформації. Маю навички тайм-менеджменту, схильна до самостійного вирішення проблем, націлена на досягнення результату, контроль виконання завдань до кінця дедлайнів, можу працювати самостійно та у команді з різним бекграундом. Вмію працювати з великою кількістю інформації. Маю навички teamlead`ера. Завжди працюю на результат. Висока грамотність усної та письмової української мови.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: