Resume from April 30, 2024 PRO

Олександр

Технолог харчової промисловості

Age:
37 years
City of residence:
Zviahel
Ready to work:
Khmelnytskyi, Lviv, Rivne, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технолог

from 02.2019 to now (5 years 3 months)
ТМ Хуторянка, Корець (Харчова промисловість)

Професійні навички:
-знання м'ясного виробництва та організація виробничих процесів;
-знання термічних та технологічних режимів виготовлення ковбасних та м'ясних продуктів;
-ведення звітної документації (1 с та Microsoft Exel);
-формування заявок сировини;
-контроль сировини;
-контроль залишків на складах;
-формування заявок сировини;
-контроль виходів;
-контроль якості готової продукції;
-контроль виходів компонентів після обвалки;
-володію технологію виробництва всіх видів ковбасних виробів (варені, н/к, в/к, с/к, ліверні), делікатесних виробів;
Складаю графіки роботи підрозділів цеху.
Здійснюю особистий періодичний контроль основних технологічних процесів на виробничій ділянці (обвалка, фаршоскладання, формування, термообробка).

Майстер цеху

from 04.2013 to 02.2019 (5 years 10 months)
ТМ Хуторянка, Корець (Харчова промисловість)

-організація роботи ковбасного та відділення копченостей;
-організація роботи відділення обвалки та контроль виходів після обвалки;
-організація та контроль відділення формовки ковбасних та мясних продуктів;
-організація правильної послідовності подачі фаршів на шприци;

Готувач фаршу

from 10.2012 to 04.2013 (6 months)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)

Готувач фаршу

from 04.2010 to 09.2012 (2 years 5 months)
ТМ Сінгурівські ковбаси, Житомир (Харчова промисловість)

Апаратник термічної обробки ковбасних виробів

from 03.2009 to 04.2010 (1 year 1 month)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)

Оператор лінії у виробництві ковбасних виробів

from 10.2008 to 03.2009 (5 months)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)

Учень готувача фаршу

from 02.2008 to 09.2008 (7 months)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)

Education

Київський Національний Університет Харчових Технологій

Харчові технології, Київ
Higher, from 2016 to 2017 (1 year)

Knowledge and skills

Уважність Контроль якості продукції Знання правил зберігання продуктів Ведення документації Інвентаризація Контроль залишків Робота в команді Розробка нових видів продукції Складання технологічних карт Самостійне прийняття рішень Користувач 1С MS Excel Навчання персоналу

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: