Resume from April 16, 2024

Давид

Business analyst, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
22 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Київський політехнічний інститут

Факультет електроенерготехніки та автоматики
Higher, from 2018 to 2024 (6 years)

Knowledge and skills

Креативність Продуктивність Уміння аналізувати Водійські права кат. B Доброзичливість V група з електробезпеки Google Ads Google Analytics Налаштування контекстної реклами Цілеспрямованість Відеомонтаж Adobe Premiere Pro Висока працездатність Adobe After Effects Корекція кольору DaVinci Resolve Графічний дизайн Монтаж кабельних трас Проведення планово-попереджувального ремонту Mathcad Оптимізація бізнес-процесів Agile

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Вітаю! Я Давид, мені 22 роки. У мене є чітке бачення в якому напрямку я хочу рухатись, тому вивчаю сферу маркетингу та бізнес аналітики. Я вже пройшов курси від Google та на платформі Udemy, але не зупиняюсь на цьому. На даний час я проходжу навчання від компанії EPAM на посаду Business Analyst. У мене є базові знання у цій сфері і я готовий отримати практичні навички. З впевненістю можу сказати, що я відповідальний, цілеспрямований, та перспективний. Я можу стати цінним працівником вашої компанії, який готовий вкладати свої ресурси в її розвиток.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: