Resume from March 13, 2024 File

Катерина

Піцайола

Age:
20 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ
Хлопко Катерини Олександрівни

Мета: Почати довгострокову працю.
Дата і місце народження: 10 жовтня 2003 року, м. Пологи, Запорізької області
Адреса проживання: м. Харків, Салтівський район, Шевченківський провулок 40
Родинний статус: незаміжня
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Мови:
• Українська;
• Англійська (з перекладачем);
• Російська.

Освіта:
2020-2024 – Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого.

Досвід роботи:
З 05.02.2021 до 20.11.2021 – Боулінг клуб «Місто». Оператор боулінгу.
Обов’язки:
• Консультація клієнтів щодо послуг компанії та різноманітних акцій, які доступні на певний проміжок часу;
• Продаж спец пропозицій компанії;
• Робота з касою та касовою дисципліною;
• Дотримання чистоти на робочому місці;
• Видача взуття для клієнтів боулінгу;
• Робота з комп’ютером.

З 13.07.2022 до 20.08.2023 - Піцерія «IQ Pizza». Піццайола – універсал.
Обов’язки:
• Прийом замовлень та розрахунок гостей;
• Чемно і зрозуміло розповідати гостям про асортимент продукції;
• Контроль терміну реалізації та викладки готової продукції;
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці.
• Підготовка продуктів до процесу приготування;
• Приготування піци згідно з технологічними картами;
• Дотримання санітарних норм та стандартів компанії;
• Проведення інвентаризації;

З 01.09.2023 до 08.03.2024 – Ресторан «MAFIA». Піццайола – кухар.
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці.
• Підготовка продуктів до процесу приготування;
• Приготування піци згідно з технологічними картами;
• Приготування страв згідно з технологічними картами;
• Дотримання санітарних норм та стандартів компанії;
• Допомога у проведені інвентаризації;

Додаткова інформація:
Я відповідальна та уважна, швидко навчаюся, дружелюбна, люблю вивчати щось нове та удосконалювати свої навички.
На даний момент я навчаюся, тому можу повноцінно працювати 3-4 дні на тиждень (вівторок, четверг, субота та неділя).

Compare your requirements and salary with other companies' jobs: