Resume from May 20, 2024 PRO

Natalia

HR-менеджер, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
23 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

HR-менеджер

from 01.2022 to 06.2022 (5 months)
OpenMind Company, Київ (Пошук персоналу, HR)

Проводила процес пошуку кандидатів на вакантні посади через різноманітні джерела; проводила повний цикл рекрутингу та займалась аналітикою ринку зайнятості + розробляла профілі посад і моделей компетенцій. Проводила онлайн та офлайн співбесіди, працювала з базами даних співробітників і приймала участь у проводженні мотиваційних тренінгів

Інженер-хімік

from 05.2021 to 02.2022 (9 months)
Інститут Хімії Високомолекулярних сполук, Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Проводила експертизу медичного обладнання; працювала над розробкою новітніх медичних полімерів і проводила якісний аналіз хімічних сполук, які задіяні у процесі виробництва протезів. Проводила у тому числі - токсикологічну експертизу гігієнічної продукції.

Продавець-консультант

from 06.2020 to 09.2020 (3 months)
Tusso Barcelona (Роздрібна торгівля)

Education

Національний Університет Біоресурсів та Природокористування

ФЗРБтаЕ, Екологія, Київ
Higher, from 2017 to 2021 (4 years)

Knowledge and skills

Уважність Оцінка персоналу Комунікабельність Масовий рекрутинг Емпатійність Витривалість Адаптивність

Language proficiencies

  • English — above average
  • French — beginner

Additional information

Про себе : я людина, для якої особиста продуктивність та організованість є найвищим пріоритетом. Для мене надзвичайно важливо виконувати поставлені переді мною задачі ефективно та якісно. З метою підвищення своєї кваліфікації як HR-менеджера - я зараз проходжу навчальні курси за цим напрямом, і завдяки ним я освоїла навики тайм-менеджменту, детального розбору резюме кандидатів на посади які пропонує компанія-роботодавець, а також я навчилась більш глибоко розуміти структуру персоналу і яким взагалі має бути HR-менеджер, і які цінності він має доносити до колективу з яким він працює.

Також, я є людиною, яка знає, що таке аналітична робота, так як я працювала інженером-хіміком. Ця робота стала цінним досвідом, тому що саме там я навчилася ще більш активно використовувати свої навички критичного мислення, а також - зрозуміла, що це неабияка відповідальність. Отож, ви точно можете вважати мене людиною, яка не боїться труднощів та дійсно відповідальної роботи

Полюбляю займатися каліграфією пером; йогою; рукоділлям (в'язання, вишивка бісером) і також - читанням. Приділяю особливу увагу постійному саморозвитку, тому багато вільного часу присвячую перегляду англомовному контенту, аби, наприклад - покращувати навички володіння англійською мовою.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: