Resume from April 5, 2024 File

Олексій

Керуючий рестораном

City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Dnipro, Kyiv, Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ОЛЕКСІЙ
БОНДАР
КЕРУЮЧИЙ РЕСТОРАНУ

Я активний і цілеспрямований керівник із пристрастю
до гостинності та прагненням до досконалості. З
упевненістю можу сказати, що мої навички та досвід
допоможуть значно поліпшити ваш ресторан і
задовольнити вимоги найвимогливіших клієнтів.

[open contact info](look above in the "contact info" section)
ДОСВІД РОБОТИ
[open contact info](look above in the "contact info" section)
КЕРУЮЧИЙ РЕСТОРАНУ “НАСЛЕДНИКИ”

2022 - 2023
Управління всіма аспектами ресторану, включно з операціями,
персоналом, бюджетом і закупівлями.
НАВИЧКИ Розробка і впровадження стратегій щодо поліпшення обслуговування
клієнтів, підвищення якості страв і оптимізації витрат.
Відмінне розуміння індустрії Налаштування та навчання персоналу, щоб гарантувати високий
гостинності та вимог клієнтів. стандарт обслуговування та ефективність у роботі.
Ведення операційних звітів, відстеження фінансових показників і
Уміння ефективно управляти
розробка бюджетів.
персоналом і підтримувати Робота в тісній співпраці з приготуванням їжі та барною командою для
позитивну робочу атмосферу. забезпечення гармонійної роботи та взаємодії всіх відділів.

Сильні навички в плануванні,
організації та координації роботи
КЕРУЮЧИЙ РЕСТОРАНУ “ROADHOUSE”
ресторану.
2019 - 2021
Досвід роботи з бюджетами,
маркетинговими стратегіями та Навчання нових співробітників і створення командного духу серед
закупівлями. персоналу. - Перевірка якості обслуговування та дотримання
Відмінні комунікативні навички стандартів безпеки їжі.
Робота в тісній взаємодії з клієнтами, вирішення їхніх проблем і
для роботи з персоналом і
забезпечення високого рівня задоволеності.
клієнтами.

КЕРУЮЧИЙ РЕСТОРАНУ “ТРИ НОГИ”
ПРОФЕСІЙНА МЕТА 2014-2016

прагну створити успішний проект, з більш ніж
20 років досвіду и індустрії гостинності, з
чудовим клієнтським обслуговуваннім та
ефективним управліннім.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: