Resume from April 16, 2024 File

Viktoriya

Менеджер проєктів

Age:
47 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Cherkasy, Kyiv, Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Вікторія фурсал
Фактична адреса: Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, б.3, кв.51
Адреса реєстрації: Донецька область, м. Покровськ, м-н Лазурний, б.37А кв.57
Телефон [open contact info](look above in the "contact info" section)/[open contact info](look above in the "contact info" section) ел.пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Досвід роботи

2024 рік по теперишній час надавач послуг з дистрибуції гуманітарної допомоги ГЦ “ПРОЛІСКА” у місті Запоріжжя.
Мої обов'язки:
Регулярні виїзди в складі мобільної команди в локації для здійснення безпосередньої видачі гуманітарної допомоги бенефіціарам в межах визначеної території діяльності, в тому числі, на територію, наближену до зони проведення бойових дій, (виключно на підконтрольні Уряду України території) для ; Складання документів про здійснену дистрибуцію; Складання звітів про надані послуги; Завантаження/розвантаження товару на складі та на місцях видачі; Комплектація та фасування товару на складі (за потреби); Здійснення фото/відео фіксації процесу дистрибуції.

2023 рік по 2024 рік Надавач послуг з консультування та організаційної підтримки місць компактного проживання ГЦ “ПРОЛІСКА” у місті Запоріжжя.
Мої обов'язки:
Організаційна та координаційна підтримки яка спрямована на всебічну допомогу внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які проживають у місцях компактного проживання (МКП); Здійснення регулярних виїздів у МКП для консультування цільових груп, індивідуальних осіб. Надання інформації про види соціальних послуг, психологічної, гуманітарної допомоги, порядку й умов їх надання. Надання всебічної інформації про діяльність і послуги державних органів та ін; Організація та проведення координаційних зустрічей мешканців та адміністрації МКП; Моніторинг, оцінка потреб МКП та його мешканців з метою покращення умов проживання. Забезпечення швидкого реагування на потреби мешканців МКП; Взаємодія з іншими організаціями та фахівцями, які надають послуги. Картування послуг, перенаправлення індивідуальних запитів шукачів допомоги, до уповноважених осіб, міжнародних, гуманітарних, громадських організацій, благодійних фондів, волонтерських груп з метою надання всебічної допомоги бенефіціару; Видача індивідуальної гуманітарної допомоги у вигляді непродовольчих товарів особам, постраждалим від збройної агресії; Проведення інформаційних сесій, тренінгів, фокус груп та воркшопів; Відвідування заходів кластерної системи СССМ з метою обміну інформації, підготовка необхідних до цього даних; Забезпечення ведення повної, ретельної, точної документації в належному порядку відповідно до стандартів організації, правил етики, зберігаючи конфіденційність бенефіціарів; Забезпечення точності, змістовності й своєчасність звітів, проектний графіків та інших відповідних документів щодо наданих послуг; Внесення інформації та даних до електронних баз даних та таблиць, в тому числі за допомогою КОБО-форми або будь-якої іншої електронної форми; Забезпечення повного та своєчасного надсилання первинної документації, з метою забезпечення можливості обліку та зберігання документації у визначений термін.

2022 рік по 2023 РІК КОНСУЛЬТАНТ ІЗ СОЦІАЛЬНИХ ПИТАНЬ ГЦ “ПРОЛІСКА” у місті Запоріжжя.
Мої обов'язки:
Чергування в логістичному ХАБі на базі ТЦ "Епіцентр" для надання консультацій із соціальних питань ВПО які евакуювалися з НППТ та теріторій на яких ведуться активні бойові дії , а саме з Донецької, Харківської, Запорізької, Херсонської областей; Проведення моніторингів МКП для виявлення потреб ВПО у рамках раунду «Моніторинг місць компактного проживання»; Перенаправлення індивідуальних запитів шукачів допомоги до відділу кейс-менеджменту та/або відділу психологічної підтримки, з метою надання всебічної допомоги; Видача індивідуальної гуманітарної допомоги у вигляді непродовольчих товарів для екстреного ремонту особам, постраждалим від збройної агресії; Внесення інформації і даних до електронних баз даних та таблиць, в тому числі, за допомогою КоВо-форми; Постійна комунікація та звітування керівництву організації.

2017 РІК ПО 2022 РІК
Керівник представництва франчайзингової мережі "Нова Пошта" ФОП Вистороп Т.І. у містах: Гірник, Красногорівка, Мар’їнка, Новогродівка, Очеретине, Селидове, Українськ – 11 відділень, та ППВ (Пункт приймання-видачі) в селах Покровського районна -18 відділень
Мої обов'язки:
Пошук та відкриття нових відділень і ППВ - масштабування бізнесу; пошук/підбір/навчання/адаптація/супровід персоналу; виконання ключових показників(KPI), виконання та робота з показниками якості/сервісу; робота з рекламаціями; співпраця зі співробітниками СБУ/ОБНОН/гуманітарними представництвами та ін.; робота з виконанням пунктів Чек Листів: Таємний покупець/Середовища Відділення/5S/з автопарку та водіїв та ін.; знання норм та ведення документації по ПБ і ОП; привела мережу (11 відділень ФОП) на друге місце по Україні - як мережа з найкращими показниками з якості та сервісу, у франчайзинговій мережі понад 5000 відділень.

2011 РІК – 2017 РІК
Керівник представництва філіальної мережі ТОВ "Нова Пошта" у місті Покровськ (Красноармійськ)
Мої обов'язки:
Пошук/відкриття відділень та терміналу(сортувальна станція — 1500 м.кв) у місті Покровськ; відкриття іншого представництва у місті Димитров Донецька область - пошук/підбір/навчання/адаптація/супровід персоналу для цього представництва та для своїх відділень і партнерських представництв франчайзингової мережі у містах: Добропілля, Селидове, Новогродівка, Мар'їнка, Красногорівка, Українськ, Гірник, Межова, Новопавлівка, Родинське, Білицьке, Курахове, Олександрівка, Білозерське. У перші роки АТО: Покровське представництво перше почало приймати весь вантажопотік, бо зачинили Донецьк. Ми перше в Україні представництво котре почало працювати як гібрид: термінал+відділення — на 400 м кв.
За один день ми приймали від 7 до 11 міжобласних двадцятитонних авто + 11 міжміських авто + 2 авто транспортування на наші відділення у місті Покровськ + 2 авто міського адресного обслуговування, тобто за день близько 26 авто. Також я в телефонному режимі консультувала співробітників Слов'янської філії щодо вартості перевезень/фактичного знаходження вантажів та ін.- тоді він був в окупації. За цей період наше представництво жодного разу не зупинило роботу, приймали і переселенців і військовослужбовців, Покровське представництво першими почали співпрацю з міліцією та комендатурою - попереджали відправленням боєприпасів у мирні города країни, запобігати відправленню майна мародерами. Завдяки, тому що я безпосередньо відкривала всі відділення та термінал у м. Покровськ і безпосередньо брала участь у відкритті та формуванні мережі представництв не тільки компанії “Нова Пошта”, а й партнерських представництв компанії франчайзингової мережі, завдяки тому я маю великий досвід виконання обов’язків будь-якого лінійного працівника представництва та термінала, від приймальника/оператора/бухгалтера до сканувальника/палетувальника/співробітника Адресного Обслуговування та ін., а також досвід деяких обов’язків ТМ(територіальний менеджер), та ДФ (директор філії).

2009 РІК - 2010 РІК
Керівник франчайзингової мережі «Єрмолинські напівфабрикати» ФОП Макаренко М.А. у містах: Вугледар, Гірник, Димитрів, Красноармійськ, Курахове, Новогродівка, Родинське, Селидове, Українськ
Мої обов'язки:
Розвиток філії, тобто відкриття нових ТТ та виведення їх до рівня найліпших у Донецький обл., контроль за якістю та сервісу обслуговування Клієнтів, організація роботи підлеглих працівників; моніторинг конкурентів - "Полісся"; розв'язання організаційних питань з орендодавцями, державними та податковими органами, розв'язання питань з Держінспекцією що до ОЗПС. Відкриття з “0” Торговельних Точок в містах Курахове, Вугледар, Гірник, Українськ, Селидове, Новогродівка, Родинське, Покровськ (Красноармійськ), Димитрів у 2009 році котрі по теперішній час працюють та дають прибуток.

2006 РІК – 2009 РІК
Директор філії ТОВ «АЛЛО» у Красноармійському та Добропільському районі Донецької області
Мої обов'язки:
Розвиток філії відповідно до планів розвитку, прибутку, реалізації, рентабельності, контроль виконання планів з продажу, відкриття нових ТТ та виведення їх до планових показників (КРІ), контроль, аналіз показників плинності, якості та сервісу обслуговування Клієнтів, організація роботи підлеглих працівників; ведення переговорів з ключовими Клієнтами — контракти МТС, Київстар, Лайф, Білайн, моніторинг конкурентів -"Євросєть", "Мобілочка"; розв'язання організаційних питань з орендодавцями, державними й фіскальними органами, дотримання Законодавства щодо касової дисципліни, розв'язання питань з Держінспекцією щодо ОЗПС; контроль за дотриманням виконання стандартів компанії. Відкриття з “0” Торговельних Точок в містах Добропілля, Покровськ (Крсноармійськ), Краматорськ у 2006 році котрі по теперішній час працюють та дають прибуток.

2004 РІК 2006 РІК
Менеджер зі збуту ТОВ «АВТО-АГРО-ЗАПЧАСТИНИ» у Красноармійському та Добропільському районі Донецької області
Мої обов'язки:
Роздрібна та гуртова торгівля запасними частинами, продаж для сільського господарства комбайнів, та навісного обладнання, співпраця з представниками в Україні мега гігантів у сфері сільськогосподарського обладнання: “DEUTZ” “CLAAS” “CASE”, та ін. Розвиток та розширення ринку збуту, реалізації, участь у прямих продажах. Продаж комбайнів, посівних комплексів — які до мене ніхто не продавав. Розширила ринок збуту, продаж запасних частин підприємствам завдяки перемозі у тендерах, підготовка документів до участі у тендерах(згідно з законодавством України).
1996 РІК 2004 РІК
Медична сестра кабінету щеплень/медична сестра підліткового кабінету поліклініки №1 Центральної Клінічної Лікарні №3 м. Донецьк
Мої обов'язки:
Виконання щеплень у Калінінському районі Донецька згідно з графіком щеплень: школи, дитячі сади, державні установи; проведення загального профілактичного огляду та запобігання розповсюдженню сезонних захворювань, проведення медичного профілактичного огляду у команді вузьких спеціалістів усіх дітей дошкільного/шкільного віку Калінінського району тощо; проведення у військкоматі медичного огляду хлопців приписного віку згідно з законодавством України.
освіта
з 1994 по 1996
медична сестра широкого профілю
вище базове Донецький Державние медичне училище

з 1998 по 2003
Практичний псіхолог/Соціальний педагог, ступінь:спеціалист, Державний Слов`янський педагогичний університет
Після закінчення ВУЗа займалася приватною практикою у м. Покровськ(Красноармійськ): надавала послуги у практичній психології – дуже успішно, по теперішній час клієнти дякують.
навички
Впевнений користувач по стандартним програми maicrosoft office; спеціальні програми AWIS, NOVАPEY.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: