Юлия
Менеджер проєкту (start-up, запуск ресторану з нуля), керуючий
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 42 years
- City of residence:
- Kyiv
- Ready to work:
- Dnipro, Kyiv, Lviv, Poltava
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5440323
Work experience
Менеджер проекту, керуючий, Start-up
from 04.2023 to 08.2023
(4 months)
Na Chasi, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття кафе з нуля, запуск всіх процесів роботи кафе,формування команди, будова фін.напрямку, операційної діяльності, просування. Передача в операційне керування локальному керуючому
Директор
from 07.2021 to 11.2022
(1 year 4 months)
ТОВ Спортфудгрупп, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Стартап з нуля
Керування проектом будівельних робіт, підключення всіх напрямків (ВК, вентиляція, електика, СКД, слаботочка, дизайн проект, технологія)
Підбір обладнання, посуду, інвентарю
Підбір та впровадження програми обліку
Підбір персоналу
Директор
from 01.2020 to 11.2021
(1 year 10 months)
Сити Гурман, Київ (Італійський ресторан Djotto)
Відкриття ресторану з нуля
Впровадження системи обліку, впровадження HACCP
Підбір та навчання персоналу
Організація роботи всіх підрозділів ресторану;
Контроль та координація роботи персоналу;
Забезпечення дотримання працівниками затверджених правил.
Планування та контроль фінансової діяльності;
Контроль проведення інвентаризацій та їх аналіз
Організація дитячих свят та МК
Робота з смм та рекламою
Робота з постачальниками
Контроль закупівельних цін,
Регулювання собівартості
Формування звітів для власників
Керуючий ресторан-караоке + кав'ярня
from 09.2018 to 05.2019
(8 months)
Солар Экотрейд, ресторан-караоке «Дід Мадрід», Вишневе (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з нуля
Впровадження системи обліку, роботи 1С, Lanch Post
Підбір та навчання персоналу
Організація роботи всіх підрозділів ресторану;
Контроль та координація роботи персоналу;
Забезпечення дотримання працівниками затверджених правил, стандартів, інструкцій
Підтримка стабільно високого рівня сервісу
Планування та контроль фінансової діяльності;
Контроль проведення інвентаризацій та їх аналіз
Запуск роботи караоке, арт заходів
Організація дитячих свят та МК
Організація гастро вечерь
Робота з смм та рекламою
Контроль, впровадження нового меню у роботу Кав'ярні (існуючої)
Робота з постачальниками
Контроль закупівельних цін
Організація структури ресторану, звітність
Керуючий кафе+маркет
from 12.2016 to 04.2018
(1 year 4 months)
Villam’s café&market, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з нуля
Підбір та навчання персоналу
Організація роботи всіх підрозділів ресторану;
Контроль та координація роботи персоналу;
Підтримка стабільного рівня сервісу
Планування та контроль фінансової діяльності;
Вміння делегувати повноваження
Робота з постачальниками
Контроль закупівельних цін
Регулювання с/с
Робота з смм та рекламою
Забезпечення харчування приватної дитячої школи
Запуск роботи маркету (випічка, гастрономія, свіжі н/ф )
Набір та управління персоналом, розвиток, контроль
Організація роботи маркету
Засновник
from 09.2008 to 11.2012
(4 years 2 months)
Школа барменів Лайм, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Приватний підприємець. Школа барменів "Лайм". м. Дніпро. Відкриття, запуск, розвиток та успішна діяльність. Педагогічний досвід
Бар-менеджер
from 05.2005 to 12.2016
(11 years 7 months)
Корпорация Априори, Дніпро (Сфера гостипреимства)
Бар-менеджер мережі (11 закладів)
Контроль роботи персоналу та його навчання.
Погодження договорів маркетингу, складання технологічних та калькуляційних карт, карти бару, коктейльної та сигарної карт.
Контроль персоналу за допомогою відеоаналізу.
Підбір обладнання та інвентарю.
Навчання персоналу.
Формування заробітного фонду, систем бонусів та штрафів. Атестація
Бармен
from 05.2003 to 05.2004
(1 year)
Ресторан West, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен
from 06.2001 to 05.2002
(11 months)
Кафе «Рів"ера», Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Офиціант
from 01.2000 to 04.2001
(1 year 3 months)
ПП «Чарiвниця»: Ресторан «Берлога», ресторан «Корсар», ресторан «Хутор», Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
УДХТУ
ТВМС, инженер ПП, Дніпро
Higher, from 1998 to 2003 (4 years 8 months)
Additional information
Короткочасні проекти
• Травень-серпень 2009 року – Караоке бар «ФаСоль» м. Бердянськ. Відкриття та запуск у роботу бару. Структура та планування бару. Підбір та пошук обладнання та інвентарю. Навчання та підбір персоналу. Схеми продажу, акції. Формування заробітної фундації.
• Серпень – листопад 2008 рік Казино «Crystall Palaсe» м. Дніпро. Відкриття та запуск у роботу бару. Структура та планування бару. Підбір обладнання, інвентарю та посуду.
•Квітень – серпень 2007 - НК «Пафос» м. Ялта, бар-менеджер. Підписання договорів, складання карти бару, коктейльної, кальянної, винної карт, складання калькуляційних карт, організація роботи персоналу. Структура та планування бару. Підбір обладнання. Контроль персоналу за допомогою відеоаналізу. Навчання персоналу. Формування заробітної фундації.
•Лютий – квітень 2005 р. РК «Сан-Ремо» м. Львів, помічник керівника, організація роботи бару, навчання персоналу: історія алкогольних напоїв, міксологія, флейринг. Контроль персоналу, проведення переобліків. Складання меню, карти бару. Складання сигарної карти. Зміни калькуляцій
Додаткова інформація
• Знання ПК: Microsoft Office, Fishka, 1C, Iico, R-Keeper
• Посвідчення водія - категорія «В», особистий автомобіль.
• Український, російський. Іспанська А2
Особисті якості
• Комунікабельність, уміння керувати колективом
• Цілеспрямованість, завзятість
• Позитивний настрій, оптимізм, чесність
• Активність, працьовитість
• Відповідальність
• Об'єктивність у прийнятті рішень
• Спрямованість на результат
• Зібраність
Додатково про себе:
Основні цінності: чесність, порядність, дисципліна, оптимізм, віра у людей, стабільність. Захоплююсь психологією, кінним спортом
Посилання інстаграм
[
Посилання ФБ
[
Similar candidates
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Dnipro, Vinnytsia
,
more 8 cities
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Kyiv, Lviv
,
more 2 cities
Проєктний менеджер, project manager, керівник проєкту
25000 UAH, Kyiv, Lviv
,
more 3 cities
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Kyiv
Project manager, керівник проєкту, менеджер ІТ-проєктів
19000 UAH, Dnipro, Kamianske, Other countries