Resume from May 27, 2024

Інна

Керуючий рестораном

Age:
25 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор ресторану

from 11.2023 to now (7 months)
Печена картопля (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий рестораном

from 09.2023 to 12.2023 (3 months)
СушіКетс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий рестораном

from 04.2023 to 09.2023 (5 months)
СушіУстрс бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Управляючий нерухомістю

from 03.2022 to now (2 years 3 months)
ТОВ, Київ (Нерухомість)

Директор кафе

from 03.2020 to 04.2022 (2 years 1 month)
Суші Мастер, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Посинала з звичайного працівника, протягом двох років підвищувалась. Працівник-адмін-директор

Адміністратор магазину

from 05.2019 to 09.2019 (4 months)
Територія мінімальних цін, Київ (Роздрібна торгівля)

Education

Київський університет культури

Тележурналістика, Київ
Unfinished higher, from 2017 to 2020 (3 years)

Additional education and certificates

Дніпровський коледж театрального мистецтва

2018, 2 місяці

Knowledge and skills

Знання стандартів обслуговування Знання технік продажу Бізнес-планування Урегулювання конфліктів Справедливість Лідерство Організація роботи персоналу Адаптивність

Additional information

Майже 4 роки працювала у закладі, основний приоритет - доставка. Вже згодом відкрились точки на ФудКорті і наступні саме заклади для відвідувачів, але холдинг є ро""ійським, через це і успіх цих закладів впав до низчої ланки.
Починала з посади пакувальниці, потім адмін, потім старший адмін, потім керуюча.

Після того пішла із цієї сфери. Працювала з нерухомістю, не ріелтор. Була відповідальною за нерухоме майно однієї із поважних людей на цьому ринку.

З серпня того року почала знову обирати для себе місце роботи саме у ресторанній сфері.
Деякі вакансії "фільтрую" через те що є багато знайомих за роки роботи у цій сфері, які працюють або працювали у більшості ресторанів, мереж столиці, через них цікавлюсь, дізнаюсь нюанси, чому так або чому ні, підводні камні закладу, керівництва ...

Мене зацікавила вакансія, про те що одна із мереж японської кухні, які позиціонують себе доугими на ринку після найвідомішої у Києві, шукає кервіника дарк кітчен, були цікаві умови, обов'язки. Але тут не працювали жодні з моїх знайомих/колег. Я пройшла співбесіду, пропрацювала 2 місяці з хвостиком. І просто не витримала. Я готова піднімати заклади, я готова робити роботи над помилками інших, перезапускати деякі процесси, але не на стільки занадто. У мережі яка позиціонує себе як преміум + немає навіть постачальників...
Через це, та деякі моменти - пішла

Розуміюсь на роботі кожного з процессів ресторану. В свої часи на кожному з процессів пропрацювала. Абсолютно на кожному. І в такі дні як 8 березня, і 14 лютого.

Зараз в пошуках роботи, цікавить вакансія керівника, у ресторанній сфері. Готова до нового, легко вливаюсь в колектив, знаходжу індивідуальний підхід до кожного.
Із головних моїх умов - це чесні, справедливі люди, які легко ідуть "на підйом", готові розвиватись, рости над собой. Також дуже важливий, так би мовити, "мікро клімат" в колективі, розуміння, що ми робимо спільну справу і до результату ідемо також разом. Нормальне ставлення до своїх помилок, помилок інших, їх пропрацювання, адже в нашій сфері без помилок не можливо.


Буду вдячна за зворотній зв'язок від кожного на чию вакансію я відгукнулася.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: